Η Google αντιμετώπισε τεράστια αγωγή!

Η Google αντιμετώπισε τεράστια αγωγή!

September 14, 2023 0 By admin

Ο τεχνολογικός γίγαντας Google αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή μια από τις μεγαλύτερες αγωγές στην πρόσφατη μνήμη. Η έκβαση των νομικών διαδικασιών στις ΗΠΑ μπορεί να είναι δυσμενής για την εταιρεία κολοσσό. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

“Η Google οδεύει προς τη μονοπώληση!”

Η Google μηνύεται με κατηγορίες για «απόπειρα απόκτησης μονοπωλίου» και «κατάχρηση εξουσίας» προς αυτόν τον σκοπό σε αγωγή κατά των μονοπωλίων που υπέβαλε το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Οι κατηγορίες αυτές, υποστηριζόμενες από πολύ έντονες δηλώσεις, ώθησαν την εταιρεία σε μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η εταιρεία πληρώνει δισεκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές σε μεγάλες εταιρείες όπως η Apple και η Samsung για να διατηρήσει τις θέσεις της μεταξύ των μηχανών αναζήτησης. Αυτή η διαδικασία, που έγινε με απόλυτη μυστικότητα, δυστυχώς φαίνεται ότι κάποια στιγμή έχει εκραγεί.

Υπόθεση

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, οι δικηγόροι της Google τόνισαν ότι η επιτυχία της εταιρείας Μόνο Αν και εξαρτάται από την επιτυχημένη υπηρεσία που προσφέρει στους χρήστες και την εκτίμηση που λαμβάνει ως αποτέλεσμα αυτής της υπηρεσίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν λαμβάνει υπόψη αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η Microsoft παίζει στρατηγικά: θα χρησιμοποιήσει την Ubisoft για Activision!

Η Microsoft παίζει στρατηγικά: θα χρησιμοποιήσει την Ubisoft για Activision!

Σε μια ανάρτηση-έκπληξη στο blog, η Microsoft ανέφερε ότι τα δικαιώματα για τα παιχνίδια cloud της Activision Blizzard θα πωληθούν στην Ubisoft.

Όπως γνωρίζετε, εταιρείες με μεγάλο αριθμό χρηστών, όπως η Apple, η Samsung, η Huawei και η Mozilla, χρησιμοποιούν από προεπιλογή τη μηχανή αναζήτησης Google στα προϊόντα τους. Σύμφωνα με την κατάθεση της αμερικανικής κυβέρνησης για την υπόθεση, ο λόγος αυτής της επιλογής είναι ότι η εταιρεία πραγματοποιεί τακτικές συναλλαγές κάθε χρόνο. 10 δισεκατομμύρια δολάρια Τεράστιες πληρωμές.

Η υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη, με πολλά μεγάλα ονόματα να καταθέτουν, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της Apple, δείχνει πόσο σοβαρή μπορεί να είναι η κατάσταση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εταιρεία αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δίκη των τελευταίων 25 ετών!

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την υπόθεση; Πιστεύετε ότι υπάρχει όντως «κατάχρηση»; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.