Η Galax μπήκε στην τουρκική αγορά!  – ShiftDelete.Net

Η Galax μπήκε στην τουρκική αγορά! – ShiftDelete.Net

October 26, 2023 0 By admin

Από το 1994, η Galax προσφέρει στους καταναλωτές τις πιο πρόσφατες και πιο καινοτόμες τεχνολογίες υλικού υπολογιστών. Τώρα, οι λάτρεις της τεχνολογίας στην Τουρκία θα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα υπό την εγγύηση της Gaming.Gen.TR.

Η Galax μπήκε στην τουρκική αγορά!

Το Galax, γνωστό ως KFA2 στην Ευρώπη, προσφέρει μόνο chipsets NVIDIA στις κάρτες γραφικών του. Αυτά τα chipset προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία για τους λάτρεις του gaming. Μπορείτε εύκολα να δείτε τις πιο πρόσφατες κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 40 και να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες στον ιστότοπο Gaming.Gen.TR. Στο μέλλον, εκτός από κάρτες βίντεο, στο Gaming.Gen.TR θα δούμε και εξοπλισμό παιχνιδιών, οθόνες και διάφορα εξαρτήματα υπολογιστών.

Το Galax προσελκύει την προσοχή όχι μόνο με τις επιδόσεις του, αλλά και με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις λειτουργίες του. Μια εφαρμογή τηλεφώνου που ονομάζεται Xtreme Tuner Plus, που αναπτύχθηκε ειδικά από την Galax, προσφέρει στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τον φωτισμό RGB, την ταχύτητα του ανεμιστήρα και τη θερμοκρασία λειτουργίας των προϊόντων της επωνυμίας Galax και να κάνετε προσαρμογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Περιορισμένη έκδοση RTX 3060 για εξόρυξη από το GALAX

Περιορισμένη έκδοση RTX 3060 για εξόρυξη από το GALAX

Η NVIDIA και οι συνεργάτες της προσπαθούν να παρέχουν στους παίκτες νέες κάρτες. Σε αυτό το πλαίσιο, η GALAX παρουσίασε τις κάρτες RTX 3060 Ti και RTX 3060, οι οποίες έχουν περιορισμούς εξόρυξης.

Εάν ενδιαφέρεστε για την απόδοση ψύξης και την απόδοση παιχνιδιού της σειράς Galax RTX 40, μπορείτε εύκολα να δείτε τα σχετικά αποτελέσματα δοκιμών από τον σύνδεσμο.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά ειδικά προνόμια που σας περιμένουν όταν αγοράζετε κάρτες γραφικών GALAX μέσω του Gaming.Gen.TR. Επιπλέον, μπορείτε να ψωνίζετε με ηρεμία χάρη στην εξατομικευμένη εγγύηση αντικατάστασης σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας κατά τη διάρκεια της 2ετούς εγγύησης.

Σας ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι κάρτες γραφικών GALAX, να εξοικειωθείτε με τη σειρά προϊόντων και να επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρει η Gaming.Gen.TR.

Για πρόσβαση και προβολή προϊόντων Κάντε κλικ.