Η Apple υποσχέθηκε να καταργήσει τις κονσόλες: Έρχεται OLED iPad με επεξεργαστή M3!

Η Apple υποσχέθηκε να καταργήσει τις κονσόλες: Έρχεται OLED iPad με επεξεργαστή M3!

October 9, 2023 0 By admin

Η σειρά iPad, που είναι το πρώτο μοντέλο που έρχεται στο μυαλό στον κόσμο όσον αφορά τα tablet και κυριαρχεί στην αγορά, ειδικά στη μεσαία και ανώτερη κατηγορία, μεταβαίνει πλέον στα πάνελ OLED. Αν και διαρροές με τις οποίες ασχολούμαστε εδώ και καιρό υποδηλώνουν ότι αυτή η μετάβαση θα ολοκληρωθεί μέσα σε 3 χρόνια, τα πρώτα μοντέλα θα φτάσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο. Εδώ είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του OLED iPad…

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα iPad με πάνελ OLED;

Όλες οι διαρροές μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η Apple θα παρουσιάσει ολόκληρη τη σειρά, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων όπως το iPad mini και το iPad Air, με πάνελ OLED από το 2026. Μάλιστα, το σημερινό δημοσίευμα της εταιρείας ερευνών Omdia αποκάλυψε τις παραγγελίες της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα.

Ωστόσο, αυτή η διαρροή αποκάλυψε επίσης ότι τα πάνελ OLED θα εμφανίζονται στο Pro και όχι στα σχετικά προσιτά μοντέλα iPad. Επιπλέον, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024. Επιπλέον, γνωρίζουμε επίσης ότι αυτές οι συσκευές θα αλλάξουν από τον επεξεργαστή M2 στον επεξεργαστή M3.

Αν τα προσθέσετε όλα, δεν θα αθροιστούν στην Apple: ανακοινώθηκαν οι πιο δημοφιλείς μάρκες smartphone!

Αν τα προσθέσετε όλα, δεν θα αθροιστούν στην Apple: ανακοινώθηκαν οι πιο δημοφιλείς μάρκες smartphone!

Ανακοινώθηκαν οι μάρκες smartphone με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και την Τουρκία από τον Σεπτέμβριο του 2023. Τα στοιχεία στη χώρα μας ξεχώρισαν.

Αυτή θα είναι η πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση που έχουμε δει στο iPad Pro από το 2018. Επειδή είδαμε την Apple να προκαλεί κονσόλες με τον επεξεργαστή A17 Pro στο iPhone 15 Pro. Σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε τα βέλτιστα μοντέλα iPad Pro που θα ικανοποιούν τις ανάγκες τόσο ενός επαγγελματικού υπολογιστή όσο και μιας κονσόλας με διαγώνιο οθόνης 11 ιντσών και άνω και με επεξεργαστή M3 πολύ πιο ισχυρό από το A17 Pro.

Όταν εξετάζουμε τις λεπτομέρειες του θέματος, λέγεται ότι η LG και η Samsung θα παράγουν αυτά τα πάνελ OLED κατόπιν ειδικής παραγγελίας από την Apple. Στην πραγματικότητα, η παραγωγή οθονών iPad Pro μπορεί να έχει ξεκινήσει αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, για συσκευές όπως το iPad mini και το iPad Air, οι οποίες περιλαμβάνονται στα σχέδια μέχρι το 2026, δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συμφωνία. Στην πραγματικότητα, η Apple αναζητά περισσότερους προμηθευτές.

Μια άλλη εντυπωσιακή λεπτομέρεια στην ανάρτηση του Omdia ήταν η ανακοίνωση ότι τα επίπεδα μοντέλα iPad θα αυξηθούν από 10,2 ίντσες σε 10,9 ίντσες μετά την 11η γενιά. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει μια νέα σειρά προϊόντων με το ίδιο μέγεθος και γλώσσα σχεδίασης, αλλά με διαφορετικό υλικό, όπως βλέπουμε στο iPhone Pro και σε μη Pro.