Η Apple τοποθετεί μυστικούς κωδικούς σε οθόνες iPhone!

Η Apple τοποθετεί μυστικούς κωδικούς σε οθόνες iPhone!

September 30, 2023 0 By admin

Στον κόσμο της τεχνολογίας, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που ονομάζονται φόντο επιφάνειας εργασίας. Υπάρχουν λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχετε δει ποτέ στις οθόνες που χρησιμοποιούμε συνεχώς μέχρι σήμερα. Ένα από αυτά εμφανίστηκε στο iPhone από την Apple. Τι θα γινόταν αν σας λέγαμε ότι η Apple εξοικονομεί εκατομμύρια δολάρια χάρη στους μυστικούς κωδικούς που προσθέτει στις οθόνες του iPhone; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η Apple εξοικονομεί εκατομμύρια δολάρια προσθέτοντας μυστικούς κωδικούς σε οθόνες iPhone!

Εάν έχετε iPhone, όταν αφαιρέσετε την οθόνη του, μπορεί να συναντήσετε 2 κωδικούς στο πίσω μέρος. Στην αρχή όμως θα σου είναι πολύ δύσκολο να το δεις. Επειδή και οι δύο αυτοί κωδικοί είναι όσο μεγάλοι θα έπρεπε, αφήνονται με μολύβι σε χαρτί. Για το λόγο αυτό, ακόμη και μια δίαιτα που αποτελείται αποκλειστικά από καρότα δεν θα σας επιτρέψει να δείτε τους κωδικούς την πρώτη φορά.

οθόνες iPhone

Μπορείτε να πείτε ότι αυτοί οι κωδικοί είναι στην πραγματικότητα οι κωδικοί που ακολουθεί η Apple. Αυτή η παρακολούθηση δεν είναι προσανατολισμένη στον χρήστη ή στις τεχνικές υπηρεσίες. Για λίγο, οι εταιρείες από τις οποίες η Apple αγόρασε οθόνες πήραν τον εύκολο τρόπο. Οι επωνυμίες προσπάθησαν να κρύψουν από την Apple πόσες οθόνες παρήγαγαν ήταν ελαττωματικές και πόσες λειτουργούσαν. Αυτή η κατάσταση απαιτούσε την παρέμβαση της Apple και η εταιρεία άρχισε να εκτυπώνει κωδικούς στο πίσω μέρος των παραγόμενων οθονών.

Το USB-C είναι μόνο η αρχή: Η Ευρώπη θα καταστρέψει τη «μαγεία» της Apple!

Το USB-C είναι μόνο η αρχή: Η Ευρώπη θα καταστρέψει τη «μαγεία» της Apple!

Οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν ότι οι υπηρεσίες της Apple πρέπει να είναι ανοιχτές στους ανταγωνιστές. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Χρησιμοποιώντας αυτούς τους κωδικούς, η Apple άρχισε να υπολογίζει πόσες οθόνες λειτουργούσαν και πόσες ήταν ελαττωματικές και πόση ζημιά προκάλεσε αυτή η κατάσταση στη μαζική παραγωγή. Το κόστος που σχετίζεται με την αγορά μιας μεγάλης παρτίδας οθονών iPhone είναι αρκετά σημαντικό, γιατί μιλάμε για απώλειες που μπορεί να ισοδυναμούν με το ένα τρίτο της συμφωνίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Τέλος, θέλουμε να κάνουμε μια μικρή υποσημείωση για όσους ενδιαφέρονται. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μοντέλο iPhone που κατασκευάστηκε πριν από το 2020, πιθανότατα θα έχετε μόνο έναν κωδικό στην οθόνη. Ωστόσο, εάν το τηλέφωνό σας έχει κατασκευαστεί μετά το 2020, θα υπάρχουν 2 κωδικοί στο πίσω μέρος. Ωστόσο, όπως είπαμε, για να δείτε αυτούς τους κωδικούς, χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια ειδική συσκευή.