Η Apple συνεχίζει να ανησυχεί τους χρήστες του iPhone 12: ο τεχνολογικός κολοσσός έχει αναλάβει δράση!

Η Apple συνεχίζει να ανησυχεί τους χρήστες του iPhone 12: ο τεχνολογικός κολοσσός έχει αναλάβει δράση!

September 15, 2023 0 By admin

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά iPhone 15 και έχει γίνει ένα καυτό θέμα στον κόσμο των smartphone. Ωστόσο, ένα γεγονός που συνέβη την ίδια μέρα είχε συγκλονιστική επίδραση στον τεχνολογικό γίγαντα. Η Apple, η οποία σιωπά εδώ και αρκετές μέρες, φαίνεται να έχει συμβιβαστεί με την κατάσταση.

Το iPhone 12 θέλει να άρει την απαγόρευση με μια ενημέρωση λογισμικού

Μόλις παρουσιάστηκε το iPhone 15, η Γαλλία αποφάσισε να απαγορεύσει το iPhone 12. Ο λόγος ήταν ότι η σειρά διαπιστώθηκε ότι εκπέμπει περισσότερα σήματα ακτινοβολίας από ό,τι θα έπρεπε. Τόσο που μετά την απόφαση της Γαλλίας, το iPhone 12 δοκιμάστηκε από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Ενημέρωση λογισμικού iPhone 12

Η Apple ανέλαβε σήμερα δράση για πρώτη φορά μετά το περιστατικό. Πρώτον, έδωσε εντολή στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης του να μην παρέχει καμία πληροφορία όταν οι καταναλωτές ρωτούσαν για κινδύνους ραδιενέργειας, λέγοντας ότι «δεν είχαν τίποτα να μοιραστούν».

Κάναμε μια κριτική στα αξεσουάρ για το iPhone 15!

Κάναμε μια κριτική στα αξεσουάρ για το iPhone 15!

Λεπτομέρειες που μόλις προέκυψαν δείχνουν ότι η εταιρεία έχει συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση κατά μία έννοια. Σύμφωνα με το 9to5Mac news, η Apple έχει επαληθεύσει τις συσκευές που προσφέρονται προς πώληση στην περιοχή. Ο τεχνολογικός γίγαντας θέλει να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των Γάλλων αξιωματούχων κυκλοφορώντας μια νέα ενημέρωση λογισμικού iPhone 12 μετά από μια σειρά δοκιμών.

Ενημέρωση λογισμικού iPhone 12

Το iPhone 12 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο στην Ευρώπη. Την πρώτη στιγμή του συμβάντος, το Βέλγιο ανακοίνωσε ότι θα διεξαγάγει τη δική του έρευνα για τα επίπεδα ακτινοβολίας του iPhone 12. Η Γερμανία και η Ολλανδία ερευνούν επίσης το θέμα. Η γερμανική υπηρεσία ακτινοβολίας BfS και το Υπουργείο Οικονομίας της Ολλανδίας σχεδιάζουν να δοκιμάσουν το iPhone 12 στα ευρωπαϊκά σύνορα. Η γερμανική ρυθμιστική αρχή δικτύου BNetzA βρίσκεται σε επαφή με τις γαλλικές αρχές σχετικά με μια πιθανή διαδικασία.