Η Apple προσθέτει μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

Η Apple προσθέτει μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

November 19, 2023 0 By admin

Οι χρωματοπόλεμοι μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των πελατών τους είναι ίσως πιο εμφανείς στην Apple. Μπορεί να θυμάστε τα προβλήματα χρώματος, για παράδειγμα, το μαύρο χρώμα που σταδιακά άνοιξε στο iPhone 5 επέστρεψε ως Jet Black στο iPhone 7, αλλά το μαύρο χρώμα συνέχισε να ανοίγει στο iPhone 8 και αργότερα λόγω υπερβολικών γρατσουνιών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Apple παρουσίασε φέτος το αναμενόμενο μαύρο MacBook. Τα τελευταία νέα είναι ότι θα δούμε μαύρο σε περισσότερα προϊόντα. Εδώ είναι το μαύρο Apple Watch και οι λεπτομέρειες του…

Η Apple προσθέτει μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

Σύμφωνα με αναφορές που κατατέθηκαν στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών και κοινοποιήθηκαν από έναν χρήστη με το όνομα @ParrotSWD στο Twitter, η μάρκα ετοιμάζει αρχικά το Watch Ultra σε σκούρο μαύρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, το μοντέλο του οποίου το χρώμα αναμένεται να προστεθεί στο μοντέλο Apple Watch Ultra 2 θα προσφέρει στους χρήστες το αναμενόμενο μαύρο χρώμα.

Η Apple προσθέτει μαύρο χρώμα στο Watch Ultra 2!

Το έγγραφο δείχνει την Apple να χρησιμοποιεί το Apple Watch Ultra με ένα πιο σκούρο, σχεδόν ολόμαυρο κεραμικό πίσω κάλυμμα και ένα πλαστικό κουμπί παρόμοιο με τα μοντέλα της σειράς Apple Watch. Όπως γνωρίζετε, όταν η Apple λανσάρει οποιοδήποτε νέο προϊόν, πρέπει να υποβάλει αυτά τα προϊόντα στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή των ΗΠΑ.

Ένα τέρας gaming με επεξεργαστή 24 πυρήνων από την Xiaomi!  Διέρρευσε νέος φορητός υπολογιστής

Ένα τέρας gaming με επεξεργαστή 24 πυρήνων από την Xiaomi! Διέρρευσε νέος φορητός υπολογιστής

Ένα νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή παιχνιδιών με την κωδική ονομασία Xiaomi TM2211 εντοπίστηκε στο Geekbench. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή i9 24 πυρήνων.

Οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν με την ευκαιρία αυτή ανήκουν στην πραγματικότητα σε ένα ληγμένο έγγραφο. Η Apple μπορεί να σκόπευε να κυκλοφορήσει αυτή την παραλλαγή χρώματος αρχικά με το Ultra 1, αλλά αργότερα απέρριψε αυτό το σχέδιο. Το Watch Ultra 2 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε γκρι και μια επιλογή ενός χρώματος που ονομάζεται “natural titanium”, ακριβώς όπως το Ultra 1. Η Apple μπορεί να προσθέσει αυτήν τη νέα επιλογή χρώματος στο Watch Ultra 2 τις επόμενες ημέρες ή μπορεί να την κυκλοφορήσει με το Δείτε το Ultra 3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.