Η Apple μπορεί να έχει μια μεγάλη έκπληξη για το νέο iPad Air

Η Apple μπορεί να έχει μια μεγάλη έκπληξη για το νέο iPad Air

October 5, 2023 0 By admin

Η Apple είναι πιθανό να παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Apple εργάζεται σε τέσσερα νέα μοντέλα iPad. Υπό αυτή την έννοια, μαζί με την 7η γενιά θα εμφανιστεί και το iPad Mini, που δεν έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό. Η Apple ετοιμάζει επίσης μια έκδοση του τσιπ M3 για το iPad Pro. Θα εμφανιστεί ξανά στο iPad 11ης γενιάς. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο μιας μεγάλης έκπληξης από το iPad Air.

Η Apple αναπτύσσει iPad Air με μεγαλύτερη οθόνη;

Μερικές από τις πηγές που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής έρχονται σε αντίθεση με τον εαυτό τους. Προηγουμένως, είχαμε πληροφορίες ότι το μοντέλο iPad Mini δεν θα αναπτύσσεται πλέον. Ωστόσο, σίγουρα θα εμφανιστεί ένα νέο μοντέλο iPad Air και iPad Pro.

Μάλλον περιμένουμε μια μεγάλη έκπληξη από το iPad Air. Σύμφωνα με νέες διαρροές, η Apple θα προσφέρει δύο διαφορετικά μεγέθη οθόνης για το Air, ακριβώς όπως το iPad Pro. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε μια έκδοση 11 ή 12 ιντσών εδώ.

νέο ipad air, ipad air, μεγάλο ipad air

Προηγουμένως, ο γνωστός αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo υπέδειξε το 2024 για τα νέα μοντέλα iPad. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες διαρροές, νέα μοντέλα iPad θα εμφανιστούν πριν από το τέλος του έτους. Όπως γνωρίζετε, το iPad Mini 6ης γενιάς εμφανίστηκε το 2021. Έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το iPhone 13 που παρουσιάστηκε εκείνη τη χρονιά, δηλαδή το A15 Bionic. Υπό αυτή την έννοια θα εμφανιστεί ένα νέο iPad mini, δηλαδή ο επεξεργαστής A16 Bionic 7ης γενιάς.

Ήταν φτηνό: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ πούλησε τις μετοχές του!

Ήταν φτηνό: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ πούλησε τις μετοχές του!

Ο Τιμ Κουκ πούλησε μερικές από τις μετοχές του στην Apple. Ο Cook, ο οποίος δεν έχει πουλήσει το απόθεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, έκανε την πώληση σε μια περίοδο που το απόθεμα ήταν χαμηλό.

Η Apple συμπεριέλαβε τον επεξεργαστή M1 στο iPad Air 5ης γενιάς. Ο επεξεργαστής M2 ενδέχεται να εμφανιστεί στο νέο μοντέλο Air. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν το Air με μεγαλύτερη οθόνη θα έχει διαφορά ως προς το hardware. Αν και αυτές οι λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει, υπάρχει πιθανότητα η Apple να αλλάξει τα σχέδιά της την τελευταία στιγμή.

Το μοντέλο iPad 11ης γενιάς είναι πιθανό να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή A15 Bionic. Επιπλέον, μεταξύ των διαρροών είναι επίσης ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα μοντέλα iPad νέας γενιάς.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα νέο μοντέλο iPad Air με μεγαλύτερη οθόνη; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.