Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση του watchOS 10.1!

Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση του watchOS 10.1!

October 26, 2023 0 By admin

μήλοκυκλοφόρησε σήμερα νέες εκδόσεις λογισμικού. iOS 17.1, iPadOS 17.1 ΚΑΙ macOS Sonoma 14.1 με παρακολουθώ για έξυπνα ρολόγια watchOS 10.1 ήταν επίσης διαθέσιμη στους χρήστες. Λοιπόν, τι καινοτομίες έφερε το watchOS 10.1; Ακολουθούν οι σημειώσεις ενημέρωσης…

Τι προσφέρει η ενημέρωση του watchOS 10.1 στα ρολόγια;

δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο watchOS 10Τελευταία έκδοση watchOS 10.1 Μπορείτε να μεταφέρετε το smartwatch σας σε άλλο iPhoneπρος ή παρακολουθώΣας επιτρέπει να μοιράζεστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ενώ κάνετε ζουμ NameDrop η λειτουργία είναι διαθέσιμη.

Αλήθεια, με νέα έκδοση μήλο Η δυνατότητα Double Tap που τράβηξε μεγάλη προσοχή όταν πρωτοπαρουσιάστηκε Δείτε το επεισόδιο 9 ΚΑΙ Παρακολουθήστε το Ultra 2 παρουσιάζεται για Το μέλλον είναι διαφορετικό παρακολουθώ Δεν είναι γνωστό αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλα μοντέλα.

Κυκλοφόρησε το iOS 17.1!  Εδώ είναι τι νέο υπάρχει

Κυκλοφόρησε το iOS 17.1! Εδώ είναι τι νέο υπάρχει

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.1 για iPhone, προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες για AirDrop, StandBy και Apple Music και διορθώνοντας πολλά σημαντικά σφάλματα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Double Tap εκτελεί τη λειτουργία που εκχωρείτε όταν χτυπάτε τον δείκτη και τον αντίχειρά σας δύο φορές μαζί. Παραδείγματα αυτών των λειτουργιών περιλαμβάνουν την απάντηση σε μια κλήση, τον τερματισμό μιας κλήσης, την απενεργοποίηση του ξυπνητηριού.

Τι προσφέρει η ενημέρωση του watchOS 10.1 στα ρολόγια;

Επιπλέον, η ενημέρωση διορθώνει επίσης ένα σφάλμα που προκάλεσε την εσφαλμένη εμφάνιση ορισμένων πληροφοριών στην εφαρμογή Καιρός. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σημειώσεις ενημέρωσης για τη νέα έκδοση παρακάτω.

  • Πατήστε δύο φορές για να εκτελέσετε μια ενέργεια σε ειδοποιήσεις και εφαρμογές: μπορείτε να απαντήσετε σε μια κλήση, να παίξετε μουσική, να διακόψετε τη μουσική, να σταματήσετε ένα χρονόμετρο και πολλά άλλα. (Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2)
  • NameDrop: Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας φέρνοντας το Apple Watch σας κοντά σε άλλο ρολόι ή iPhone με iOS 17. (Apple Watch SE 2, Apple Watch Series 7 και νεότερη έκδοση, Apple Watch Ultra)
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η ενότητα κλίματος στην εφαρμογή Home δεν φορτωνόταν.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που προέκυψε μετά την απενεργοποίηση του AssistiveTouch.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου δεν ήταν δυνατός ο συγχρονισμός της ώρας στο Καιρός.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η γραμμή κύλισης δεν ήταν ορατή.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.