Η Apple θα προσφέρει αναβαθμίσεις για το iPhone 15 χωρίς να ανοίξει το κουτί

Η Apple θα προσφέρει αναβαθμίσεις για το iPhone 15 χωρίς να ανοίξει το κουτί

October 16, 2023 0 By admin

Η Apple κατάφερε να ξεπεράσει το πρόσφατο πρόβλημα θέρμανσης του iPhone 15 κ.λπ. με μια ενημέρωση λογισμικού. Ωστόσο, οι χρήστες smartphone δεν ελέγχουν πάντα εάν το τηλέφωνό τους που αγόρασαν πρόσφατα έχει ενημέρωση. Με αυτή την έννοια, η Apple προσπαθεί να παρέχει ενημερώσεις στους χρήστες iPhone χωρίς να ανοίξει το κουτί του iPhone 15.

Υποστήριξη ενημερώσεων από την Apple για χρήστες iPhone 15 χωρίς άνοιγμα του κουτιού

Είναι πολύ δύσκολο να ενημερώνεις χειροκίνητα το κρίσιμο iOS 17.0.3 για κάθε μοντέλο iPhone 15 Pro Max που πωλείται στο Apple Store. Υπό αυτή την έννοια, οι εργαζόμενοι πρέπει να ανοίγουν και να ενημερώνουν τις συσκευές μία προς μία. Ωστόσο, το iPhone θέλει να δώσει στους χρήστες του την ευκαιρία να ανοίξουν πρώτοι το smartphone μετά την παραγωγή. Η Apple προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με ένα είδος υποστρώματος που θα τοποθετήσει στο κουτί.

Φυσικά, οι κατασκευαστές smartphone εγκαθιστούν συνήθως λογισμικό σε τηλέφωνα σε κουτί στο εργοστάσιο. Ωστόσο, λόγω των πρόσφατων προβλημάτων, η Apple βρήκε τρόπους για να ενημερώσει το κατάστημα.

Χρήστες iphone 15, ενημέρωση iphone χωρίς άνοιγμα του κουτιού, χρήστες iphone, ενημέρωση iphone 15

Αυτό το ασύρματο πάνελ θα τοποθετηθεί στο κουτί και θα ενημερώσει τα μοντέλα iPhone 15, 15 Plus, Pro και Pro Max χωρίς να ανοίξει το κουτί. Αφού ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας από απόσταση με αυτό το ασύρματο pad, η Apple θα ενημερώσει όλα τα μοντέλα iPhone στο κατάστημα στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Το iPhone 12 θα αποσυρθεί: ονομάστηκε η ημερομηνία για το iOS 17.1!  Εδώ είναι τι νέο υπάρχει

Το iPhone 12 θα αποσυρθεί: ονομάστηκε η ημερομηνία για το iOS 17.1! Εδώ είναι τι νέο υπάρχει

Υποδεικνύεται η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας έκδοσης iOS, iOS 17.1. Το iOS 17.1, το οποίο συνοδεύεται από πολλές διορθώσεις, θα είναι διαθέσιμο για λήψη πολύ σύντομα.

Έτσι, οι χρήστες iPhone θα αγοράζουν ένα πλήρως ενημερωμένο iPhone στο μέλλον. Το γεγονός ότι το κουτί δεν άνοιξε είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους χρήστες iPhone. Η Apple θέλει να στείλει τα tablet στα Apple Stores μέχρι το τέλος του έτους.

Υπό αυτή την έννοια, φαίνεται ότι οι χρήστες του iPhone 15 θα πρέπει να περιμένουν λίγο για την τεχνολογία ενημέρωσης πριν ανοίξουν το κουτί. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Apple να προσφέρει αυτήν την τεχνολογία από το επόμενο έτος. Άλλες πληροφορίες που προέκυψαν είναι ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα πάνελ ασύρματης αναβάθμισης και σε άλλα προϊόντα της Apple.

Εν ολίγοις, εάν θέλετε να έχετε τη σειρά iPhone 15 πριν από το τέλος του έτους, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση χειροκίνητα. Υπό αυτή την έννοια, είναι σημαντικό για τους χρήστες iPhone για πρώτη φορά να ελέγχουν για ενημερώσεις μέσω Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Λοιπόν, πιστεύετε ότι η Apple κατάφερε να μετατρέψει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν με τη σειρά iPhone 15 προς όφελός της; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.