Η Apple απενεργοποιεί το δημοφιλές μοντέλο iPhone!

Η Apple απενεργοποιεί το δημοφιλές μοντέλο iPhone!

September 11, 2023 0 By admin

μήλο, Το 2020, εισήγαγε τη σειρά mini στη ζωή μας με το iPhone 12 Mini. Οι χρήστες που ήταν θαυμαστές των μικρότερων μοντέλων από το iPhone 4 λάτρεψαν επίσης αυτή τη συσκευή. Μετά ήρθε το iPhone 13 Mini, αλλά δεν προλάβαμε να δούμε μια συσκευή Mini στη σειρά iPhone 14.

Δεν θα υπάρχει μοντέλο Mini στη σειρά iPhone 15. Στην πραγματικότητα, η Apple διακόπτει επίσης το iPhone 13 Mini.

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της Apple Mark Gurman, τα αποθέματα του iPhone 13 mini μειώνονται και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ προβλέπει χρόνο παράδοσης 2-3 εβδομάδων για ορισμένα μοντέλα και 6-8 εβδομάδων για άλλα.

iPhone 13 mini

Η έλλειψη υποδηλώνει ότι η παραγωγή του iPhone 13 Mini θα μπορούσε να σταματήσει μετά την εκδήλωση Wonderlust της Apple την Τρίτη για την αποκάλυψη της οικογένειας iPhone 15.

Έγιναν γνωστές οι διαστάσεις και το βάρος της σειράς iPhone 15!

Έγιναν γνωστές οι διαστάσεις και το βάρος της σειράς iPhone 15!

Η Apple μετρά αντίστροφα για την αναμενόμενη σειρά iPhone. Σημαντικές πηγές έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος και το βάρος της σειράς iPhone 15.

Η Apple δεν κυκλοφόρησε το iPhone 14 Mini πέρυσι, αλλά παρόλα αυτά πρόσφερε το iPhone 13 Mini ως φθηνότερη επιλογή, ξεκινώντας από 599 $ στις ΗΠΑ. (Τώρα η τιμή στη χώρα μας 36.609 TL)

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα iPhone 13 mini, αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Καθώς φαίνεται πιθανό ότι η Apple θα σταματήσει την παραγωγή της συσκευής μετά την αποκάλυψη της σειράς iPhone 15 την Τρίτη.

iphone 15 οικογένεια

Η νέα σειρά της Apple είναι πιθανό να αποτελείται από ένα iPhone 15 6,1 ιντσών, ένα iPhone 15 Plus 6,7 ιντσών, ένα iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών, ένα iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών και ένα iPhone SE 4,7 ιντσών.

Ενώ αρχικά φαινόταν να υπάρχει περιορισμένη ζήτηση για ένα μικρότερο iPhone, τα πραγματικά στοιχεία έδειξαν ότι το iPhone Mini είχε κακές πωλήσεις σε σύγκριση με άλλα μοντέλα iPhone. Τον Απρίλιο του 2022, η ερευνητική εταιρεία CIRP ανέφερε ότι το iPhone 13 Mini θα ξεπεράσει τον συνολικό όγκο πωλήσεων του iPhone 13 στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους. μόνο 3% έδειξε ότι το δημιούργησε.

Τα χαρακτηριστικά και η τιμή του iPhone 15 / 15 Plus αποκαλύπτονται: Η πρίζα δεν θα δει το πρόσωπο!

Τα χαρακτηριστικά και η τιμή του iPhone 15 / 15 Plus αποκαλύπτονται: Η πρίζα δεν θα δει το πρόσωπο!

Έγιναν γνωστές οι προδιαγραφές και οι τιμές των smartphone iPhone 15 και iPhone 15 Plus, που θα παρουσιάσει η Apple τους επόμενους μήνες.

Οι πελάτες που θέλουν να αγοράσουν το μικρότερο iPhone της Apple θα πρέπει να αρκεστούν στο βασικό iPhone SE, αλλά ακόμη και αυτή η συσκευή θα αναβαθμιστεί σε μεγαλύτερη οθόνη 6,1 ιντσών μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Τουλάχιστον προς το παρόν, η Apple φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι τα μικρά τηλέφωνα δεν είναι τόσο δημοφιλή. Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.