Η υποστήριξη για το πρώτο Apple Watch έχει διακοπεί

Η υποστήριξη για το πρώτο Apple Watch έχει διακοπεί

October 3, 2023 0 By admin

Η Apple μπήκε γρήγορα στον κόσμο των έξυπνων ρολογιών, κυκλοφορώντας το πρώτο μοντέλο Watch το 2015. Πολυσυζητημένο για την κομψή σχεδίασή του και τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ρολόι εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από χιλιάδες ανθρώπους. Ωστόσο, με την κυκλοφορία του Watch Series 9, Η υποστήριξη για το πρώτο μοντέλο Apple Watch έχει διακοπεί.

Το πρώτο Apple Watch και η χρυσή του έκδοση των 17.000 δολαρίων καθυστέρησαν

Η Apple έχει ταξινομήσει επίσημα τα μοντέλα Apple Watch πρώτης γενιάς που κυκλοφόρησαν το 2015 ως «παρωχημένα». Είναι διαθέσιμο με εκδόσεις αλουμινίου και 38mm/42mm από ανοξείδωτο χάλυβα που πωλούνται προς 17.000 $. Apple Watch Edition με επιχρύσωση 18 καρατίων περιλαμβάνει επίσης

apple watch app google maps

Η Apple συνήθως σταματά να υποστηρίζει ένα προϊόν περισσότερα από επτά χρόνια αφότου σταματήσει να πωλείται. Το Apple Watch σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο του 2016 με την κυκλοφορία του Watch Series 2, αφήνοντας φυσικά πίσω του μια περίοδο επτά ετών.

Το Apple Watch τρέλανε τους χρήστες: δεν μπορούν να δουν την οθόνη!

Το Apple Watch τρέλανε τους χρήστες: δεν μπορούν να δουν την οθόνη!

Τα παράπονα των χρηστών του Apple Watch Ultra ότι η οθόνη είναι δύσκολο να διαβαστεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έχουν γίνει πιο συχνά.

Η ταξινόμηση ως “Legacy” σημαίνει ότι οι χρήστες ρολογιών πρώτης γενιάς δεν θα λαμβάνουν πλέον υποστήριξη από την Apple. Πρόστιμο στα καταστήματα ή σε εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες Δεν θα προσφερθούν επισκευές ή τεχνική υποστήριξη.

Η Apple επίσης δεν θα παρέχει υποστήριξη ενημέρωσης για το μοντέλο Watch πρώτης γενιάς. Αυτό υποδηλώνει ότι τα προγράμματα θα καταστούν άχρηστα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Apple Watch

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι το πρώτο Apple Watch ήταν σχεδόν 10 ετών. Ωστόσο, η ταξινόμηση του επιχρυσωμένου Apple Watch Edition των 17.000 δολαρίων ως «παλιά» μπορεί να αναστατώσει τους ιδιώτες χρήστες.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.