Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στη θεραπεία των όγκων του εγκεφάλου!

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στη θεραπεία των όγκων του εγκεφάλου!

October 14, 2023 0 By admin

Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, την οποία έχουμε αρχίσει να συναντάμε ενεργά σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας, συνεχίζει να παρέχει σημαντικά οφέλη στην ανθρωπότητα στον τομέα της υγείας. Η έρευνα που διεξήχθη δίνει ελπίδες για χειρουργικές επεμβάσεις για όγκους εγκεφάλου. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει εξαιρετικά ενδελεχή δουλειά!

Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα μιας ακαδημαϊκής μελέτης που διεξήχθη στην Ολλανδία αποτρέπει τις ελλιπείς/ψευδείς διαγνώσεις συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία διάγνωσης του όγκου του εγκεφάλου. Επιπλέον, ένα σύστημα που διεξάγει λεπτομερή ανάλυση κινδύνου για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας.

οξύρρυγχος

οξύρρυγχος Το ονομαζόμενο σύστημα είναι κυρίως?

  • Ανιχνεύει όγκους στον εγκέφαλο.
  • Αναλύοντας το DNA των ανιχνευόμενων όγκων τμήμα προς τμήμα, είναι δυνατός ο προσδιορισμός του τύπου αυτών των όγκων.
  • Δίνει συστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν για τον τύπο των όγκων που έχει εντοπίσει.

Το ChatGPT δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση: μπορεί να ανακάμψει;

Το ChatGPT δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση: μπορεί να ανακάμψει;

Το ChatGPT, ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από τον τεχνολογικό κολοσσό OpenAI, περνάει δύσκολες στιγμές. Θα επιβιώσει η εταιρεία αυτές τις δύσκολες στιγμές;

Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο βρίσκεται ακόμη στη φάση των δοκιμών, κατάφερε να ανιχνεύσει με επιτυχία όγκους σε 40 από τους 45 ασθενείς που ανέλυσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Σύστημα; Χρησιμοποιήθηκε επίσης πολύ κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων και η καθοδήγηση που έδωσε για το πώς να παρέμβει στον όγκο και – εάν ναι – ποιο μέρος του όγκου έπρεπε να αφαιρεθεί ήταν ευεργετική.

Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Sturgeon είναι αρκετά ενθαρρυντικές. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να πετύχει πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το σύστημα; Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτόκολλο θεραπείας για όγκους εγκεφάλου στο μέλλον; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.