Η ταινία για τον Ατατούρκ έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων!

Η ταινία για τον Ατατούρκ έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων!

November 7, 2023 0 By admin

Το Atatürk, το οποίο αρχικά σχεδιαζόταν να μεταδοθεί στο διαδίκτυο ως τηλεοπτική σειρά αλλά αργότερα μετατράπηκε σε δύο ξεχωριστές ταινίες, άνοιξε πρόσφατα στις αίθουσες. Η παραγωγή, που έγινε αντικείμενο ποικίλων συζητήσεων στη χώρα μας, έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων. Ακολουθούν οι αριθμοί και οι λεπτομέρειες του κοινού…

Η ταινία για τον Ατατούρκ έγινε το μπεστ σέλερ του εγχώριου δράματος της χρονιάς!

Για όσους δεν θυμούνται, η ταινία «Ατατούρκ» αφηγείται τη ζωή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Disney+ Έπρεπε να είναι μια σειρά που θα μεταδοθεί. Ωστόσο, δεδομένου ότι η πλατφόρμα επρόκειτο να μεταδώσει αυτή τη σειρά, διάφορες ομάδες που είναι κατά του Ατατούρκ αντέδρασαν σε αυτήν.

Αργότερα, η εταιρεία πήρε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής και ανακοίνωσε ότι η σειρά δεν θα μεταδοθεί. Εκατομμύρια άνθρωποι αντέδρασαν σε αυτήν την απόφαση και ακόμη και χιλιάδες Τούρκοι χρήστες ακύρωσαν τη συνδρομή τους στο Disney +. Αργότερα ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα μεταδοθεί στους κινηματογράφους και στην τηλεόραση σε δύο ξεχωριστά μέρη. Η ταινία «Atatürk» με τον Aras Bulut Iynemli στον πρωταγωνιστικό ρόλο άνοιξε στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου. Η παραγωγή έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων.

παρουσιάζοντας την ταινία κελάδημα ή με νέο όνομα Χ Σύμφωνα με την κατάσταση λογαριασμού Ατατούρκ ταινία, 3 ΝοεμβρίουΜετά την προβολή στους κινηματογράφους από τις πρώτες 3 ημέρες σε 269 ​​χιλιάδες 113 τηλεθεατές Ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του box office με.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου εδώ!  Εδώ είναι οι καλύτερες τουρκικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix!

Οι λάτρεις του κινηματογράφου εδώ! Εδώ είναι οι καλύτερες τουρκικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix!

Σε αυτό το περιεχόμενο, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες τουρκικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix. Ακολουθούν δημοφιλείς τουρκικές σειρές…

Μεγάλος ηγέτης ΑτατούρκΗ κασέτα, η οποία λέει για τη νίκη στον αγώνα του λαού, καθώς και για τη ζωή της Ρωσίας, έγινε το εγχώριο δράμα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του 2023 από τον αριθμό των θεατών. Η δεύτερη ταινία για τον Ατατούρκ 5 Ιανουαρίου 2024 Θα είναι στους κινηματογράφους. Αυτή η ταινία αναμένεται επίσης να τα πάει θεαματικά στο box office.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο ταινίες θα μεταδοθούν και στην τηλεόραση. Οι καλοκαιρινοί μήνες του 2024 ενδείκνυνται για αυτό. Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.