Η συνδρομή στο ChatGPT Plus έχει διακοπεί!  Να γιατί

Η συνδρομή στο ChatGPT Plus έχει διακοπεί! Να γιατί

November 16, 2023 0 By admin

Η τεχνητή νοημοσύνη, η οποία έχει αρχίσει να εγκαθίσταται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, κάνει πολλές από τις εργασίες μας ευκολότερες. Το ChatGPT, ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα μοντέλα AI στον κόσμο, ήρθε στο προσκήνιο με μερικά εκπληκτικά νέα. Σύμφωνα με τα νέα, η συνδρομή επί πληρωμή ChatGPT ChatGPT Plus έχει διακοπεί. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος πίσω από την απόφαση να σταματήσει το ChatGPT Plus;

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του ChatGPT Plus μπορούν να εγγραφούν στη λίστα αναμονής!

Ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο ChatGPTκάνει τη ζωή των χρηστών του ευκολότερη με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, το σύστημα συνδρομής επί πληρωμή του OpenAI ChatGPT Plus Έχει επίσης τραβήξει πολύ την προσοχή τελευταία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τόσο υψηλή ζήτηση για ChatGPT Plus υποβαθμίζει την εμπειρία του χρήστη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI, Sam Altman Σε μια δήλωση που έγινε στο X, οι συνδρομές ChatGPT Plus έχουν ανασταλεί προσωρινά. ανέστειλαν δήλωσε.

Γνωρίστε 4 νέες δυνατότητες του ChatGPT!

Γνωρίστε 4 νέες δυνατότητες του ChatGPT!

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αρχίσει να διεισδύει σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Το ChatGPT, το οποίο έχει εκατομμύρια χρήστες, αποκτά νέες δυνατότητες.

Ο λόγος για αυτό είναι η παροχή μιας εμπειρίας υψηλής ποιότητας στους υπάρχοντες χρήστες. Για το λόγο αυτό, οι συνδρομές ChatGPT Plus, οι οποίες προσφέρουν λειτουργίες όπως το νέο GPT-4 Turbo και προσαρμοσμένο GPT, έχουν προσωρινά ανασταλεί. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα λάβουν ένα μήνυμα με μια λίστα αναμονής.

Η OpenAI ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι θα προσφέρει στους χρήστες τη δημιουργία προσαρμοσμένων μοντέλων ChatGPT. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μοντέλα ChatGPT που ειδικεύονται μόνο στην κωδικοποίηση.

Η συνδρομή στο ChatGPT Plus έχει διακοπεί!  Να γιατί

Ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο η εταιρεία πήρε αυτή την απόφαση είναι η πρόσφατη αύξηση του αριθμού των chatbot που βασίζονται στο ChatGPT. Το ChatGPT στοχεύει να αποτρέψει την εμφάνιση διαφόρων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπό έλεγχο το chatbot. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε θα συνεχιστούν οι συνδρομές ChatGPT Plus. Όποιος θέλει να γίνει μέλος λίστα αναμονής μπορείτε να εγγραφείτε.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την απόφαση να σταματήσετε το ChatGPT Plus; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!