Η σειρά Redmi K70 δεν θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση

Η σειρά Redmi K70 δεν θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση

September 18, 2023 0 By admin

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη σειρά Redmi K70, την οποία η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει στους χρήστες τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η σειρά, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει τρία μοντέλα: K70, K70 Pro και K70e, θα κάνει το ντεμπούτο της χωρίς σημαντικά χαρακτηριστικά.

Η σειρά Redmi K70 δεν θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση

Ένας ψηφιακός σταθμός συνομιλίας γνωστός για τις ρίζες του στη βιομηχανία έρχεται σύντομα Redmi K70 Υποστήριξε ότι η σειρά δεν θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση. Όπως γνωρίζετε, υπάρχει K60 Proσε Ασύρματη φόρτιση 30 W υποστήριξη Μέχρι να εμφανιστεί μπροστά μας, αυτό το χαρακτηριστικό δεν περιλαμβανόταν στο τυπικό μοντέλο.

Εάν η αναφορά διαρροής είναι αληθής, αντίθετα με τις προσδοκίες, η δυνατότητα δεν θα συμπεριληφθεί σε κανένα τηλέφωνο της σειράς. πέρα από αυτό Redmi K70 Pro μοντέλο του περασμένου μήνα Geekbench εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων. Δοκιμές smartphone μονού πυρήνα 1.882από πολυπύρηνα τεστ 4 χιλιάδες 536 Κατάφερε να κερδίσει πόντους.

Μικρό αλλά ισχυρό: Παρουσιάζουμε το οικονομικό Vivo Y17!  Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και η τιμή του

Μικρό αλλά ισχυρό: Παρουσιάζουμε το οικονομικό Vivo Y17! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και η τιμή του

Η Vivo κυκλοφόρησε ένα νέο προσιτό smartphone Android. Εδώ είναι οι προδιαγραφές και η τιμή αυτού του μοντέλου που ονομάζεται Vivo Y17s…

σειρά standard και Pro Πρόσφατα εμφανίστηκαν πρωτότυπα μοντέλα. Αντίστοιχα, οι συσκευές θα έχουν στενά πλαίσια και θα υποστηρίζουν ανάλυση οθόνης 2K. Επιπλέον, το Pro θα έχει τηλεφακό 50 megapixel με οπτικό ζουμ 3,2x. Τέλος, τα smartphones αναμένεται να βγουν από το κουτί με MIUI 14 βασισμένο στο Android 14 και αργότερα να αποκτήσουν MIUI 15. Η ημερομηνία κυκλοφορίας των μοντέλων δεν είναι ακόμη γνωστή.

Τι πιστεύετε γι ‘αυτό; Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες το K70 Pro με τις επιδόσεις του; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.