Η Μέγκαν Φοξ πρόκειται να κάψει το Mortal Kombat 1 μετά το Diablo 4!

Η Μέγκαν Φοξ πρόκειται να κάψει το Mortal Kombat 1 μετά το Diablo 4!

September 7, 2023 0 By admin

Παιχνίδι Η ατζέντα του αυτή τη στιγμή καταλαμβάνεται από το Starfield και πριν από ένα μήνα μιλούσαμε μόνο για το Baldur’s Gate 3. Αλλά πριν από αυτό, υπήρχε το Diablo 4, που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού, στις 5 Ιουνίου. θυμάσαι Οι διαφημίσεις που γύρισαν με τη Μέγκαν Φοξ ήταν πολύ δημοφιλείς. Ο διάσημος ηθοποιός έρχεται τώρα να κατακτήσει μια άλλη μεγάλη παραγωγή, το Mortal Kombat 1.

Η Megan Fox πρωταγωνιστεί ως Nitara, ένας χαρακτήρας που επιστρέφει στο Mortal Kombat 1 μετά από 17 χρόνια

Η Megan Fox εκφράζει τη φωνή του βρικόλακα Nitara στο επερχόμενο Mortal Kombat 1. Η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών NetherRealm Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για να παρουσιάσει τον νεότερο μαχητή στο ρόστερ του Mortal Kombat.

SDNshiftdelete.net

Ο Nitara κατάγεται από το σκοτεινό και έρημο βασίλειο του Vaternus και συμμετέχει στη μάχη για την προστασία της φυλής των βαμπίρ στο Mortal Kombat 1. Χρησιμοποιεί τα νύχια, τους κυνόδοντες και τις εναέριες ικανότητές του στη μάχη. Μπορείτε να δείτε τη νέα ταινία δράσης στο παραπάνω τρέιλερ.

Το Mortal Kombat 1 στο Comic-Con με νέους χαρακτήρες!

Το Mortal Kombat 1 στο Comic-Con με νέους χαρακτήρες!

Το Mortal Kombat 1 αποκάλυψε τρεις νέους χαρακτήρες στο San Diego Comic-Con 2023: Barak, Lee May και Tanya.

Η Megan Fox λέει: «Ο Nitara είναι ένα είδος βαμπιρικού πλάσματος από μια ξένη χώρα. Κακό, αλλά και καλό. Προσπαθεί να σώσει τον λαό του. Μου άρεσε πολύ. Είναι βρικόλακας και αυτό προφανώς έχει απήχηση για οποιονδήποτε λόγο. Υπέροχο να είσαι στο παιχνίδι. Γιατί δεν του λέω απλώς τη φωνή, θα γίνει σαν εμένα».

Ο Fox είπε επίσης ότι μεγάλωσε παίζοντας Mortal Kombat και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έλεγε τον χαρακτήρα στο νέο παιχνίδι. Το Mortal Kombat 1 κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC στις 19 Σεπτεμβρίου (14 Σεπτεμβρίου για κατόχους Early Access). Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.