Η λίστα είναι μεγάλη: Το TikTok απαγορεύεται σε άλλη χώρα!

Η λίστα είναι μεγάλη: Το TikTok απαγορεύεται σε άλλη χώρα!

November 14, 2023 0 By admin

Το TikTok είναι μια από τις πλατφόρμες που κατάφερε να αποκτήσει τεράστια δυναμική σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από αυτή την άποψη, χρησιμοποιείται ενεργά σχεδόν παντού. Ωστόσο, η δημοφιλής πλατφόρμα άρχισε να απαγορεύεται σε πολλές χώρες λόγω κατάχρησης. Με τα νέα που κυκλοφόρησαν σήμερα, το TikTok έχει απαγορευτεί σε άλλη χώρα.

Το TikTok απαγορεύεται και στο Νεπάλ!

Γίνεται δημοφιλής στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων με σύντομα βίντεο τικ Τοκ, έχει χρήστες όλων των ηλικιών. Αυτό ανοίγει το δρόμο για την ενσωμάτωση βίντεο σε όλους τους τύπους περιεχομένου. Όταν όλα αυτά συνδυάζονται, αυξάνεται και η κατάχρηση της πλατφόρμας.

Η λίστα είναι μεγάλη, το TikTok απαγορεύεται σε άλλη χώρα!

Λόγω της αύξησης της κατάχρησης του TikTok, πολλές χώρες έχουν αρχίσει να απαγορεύουν την πλατφόρμα. Πρόσφατα, μια νέα προστέθηκε σε αυτές τις χώρες. Νεπάλείπε σε δήλωση τη Δευτέρα ότι θα απαγορεύσει το Νεπάλ.

Η εποχή του TikTok τελείωσε: ορίστε ένας νέος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα!

Η εποχή του TikTok τελείωσε: ορίστε ένας νέος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα!

Το ταμείο δημιουργών TikTok φτάνει στο τέλος του. Ωστόσο, το TikTok ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων που ονομάζεται Creativity Fund.

Ο λόγος για αυτό είναι η κατάχρηση μιας δημοφιλής εφαρμογής. κοινωνική αρμονία ΚΑΙ η υπεραξία έχει σπάσει και πρότεινε ότι υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για τον έλεγχό του. Από την άλλη πλευρά, έχει γίνει πολύς λόγος για το TikTok στο Νεπάλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Περισσότερα από 1.600 εγκλήματα στον κυβερνοχώρο Αναφέρθηκε ότι υπήρξε επεισόδιο

Υπουργός Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Νεπάλ Ρέκα Σάρμα, έκανε δήλωση. Στη δήλωσή του, σημείωσε ότι η απόφαση για την απαγόρευση του TikTok ελήφθη σε κυβερνητική συνεδρίαση τη Δευτέρα. «Οι συνάδελφοί μου εργάζονται για να το κλείσουν τεχνικά».

Η λίστα είναι μεγάλη, το TikTok απαγορεύεται σε άλλη χώρα!

Στη συνέχεια, η απόφαση αυτή δέχτηκε πολλές επικρίσεις. Ο κριτικός βρίσκεται στο επίκεντρο «Υπάρχουν πολλά ανεπιθύμητα πράγματα σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό που πρέπει να γίνει είναι ρύθμιση, όχι περιορισμοί». συνέβη

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την απόφαση απαγόρευσης του TikTok; Πιστεύετε ότι το TikTok πρέπει να απαγορευτεί ή όχι; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!