Η κοινοπραξία Huawei Aito λανσάρει το SUV M9 στη μαζική παραγωγή

Η κοινοπραξία Huawei Aito λανσάρει το SUV M9 στη μαζική παραγωγή

October 18, 2023 0 By admin

Huawei ΚΑΙ Δήμητρα Ιδρύθηκε από την Aito, επέκτεινε τις δυνατότητές της για το νέο της ηλεκτρικό όχημα. Η εταιρεία ολοκλήρωσε τις δοκιμές σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα, Aito M9 SUV ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή για . Το εργοστάσιο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να παράγει 700.000 αυτοκίνητα ετησίως, έχει ήδη προκαλέσει ενδιαφέρον.

Το Aito M9 SUV θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο

Η κινεζική startup ηλεκτρικών οχημάτων Aito ξεκίνησε τη σειριακή παραγωγή του SUV M9 στο εργοστάσιο των Σερές. Aito, ο οποίος έβγαλε τα πρώτα μοντέλα M9 από τη γραμμή συναρμολόγησης, επίσημη έναρξη ενώ Δεκέμβριος σχεδιάζει να το κάνει σε ένα μήνα.

Το SUV M9 είναι ενδιαφέρον γιατί το μήκος του είναι 5,23 μέτρα και το μεταξόνιο είναι 3,11 μέτρα. Ως προς το μέγεθος Από τη Mercedes Benz GLS Να σημειωθεί ότι θα είναι λίγο παραπάνω.

Η Huawei απογοήτευσε την Apple: τα νέα iPhone έπεσαν σε δυσμένεια!

Η Huawei απογοήτευσε την Apple: τα νέα iPhone έπεσαν σε δυσμένεια!

Τα πράγματα στην Apple δεν πάνε τόσο γρήγορα και καλά όσο πριν. Εφιάλτη στις πωλήσεις βιώνει το iPhone 15 που κυκλοφορεί σε διάφορες αγορές.

Είναι πιθανό ότι το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με δύο επιλογές κινητήρων. Το ένα είναι μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση με διπλούς κινητήρες απόδοσης 390 kW και 530 ίππων. Ένα άλλο με ισχύ 365 kW Εμβέλεια 167 χλμ Θα υπάρχει ένα μοντέλο με μπαταρία 40 kWh που παρέχει

Το Aito M9, το οποίο αναμένεται να ανταγωνιστεί τις μάρκες πολυτελείας στην Κίνα, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. από 68.000 USD Μπορούμε να πούμε ότι θα τραβήξει την προσοχή στην αγορά με την τιμή εκκίνησης του.

Ο Αϊτο επίσης Μ5 ΚΑΙ Μ7 Να σημειωθεί ότι έχει δύο ακόμη μοντέλα SUV. Ωστόσο, η παραγωγή στο εργοστάσιο των Seres, το οποίο έχει παραγωγική ικανότητα 700.000, δείχνει ότι το M9 θα είναι το πιο εξαιρετικό μοντέλο ποτέ.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.