Η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 έγινε γνωστή!

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 έγινε γνωστή!

September 5, 2023 0 By admin

Παιχνίδι Τα βλέμματα του κόσμου ήταν στραμμένα στο GTA 6, το οποίο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Grand Theft Auto της Rockstar Games. Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για την εν λόγω παραγωγή, πρόσφατα αποκαλύφθηκε πότε θα κυκλοφορήσει. Εδώ είναι τι είναι γνωστό για την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6!

Πότε είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6;

Αφού η Rockstar Games ενέκρινε το GTA 6 τους τελευταίους μήνες, υπήρξαν πολλές φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ενώ ορισμένες πηγές αναφέρουν το 2025 ως ημερομηνία, μια άλλη διαρροή σημειώθηκε σήμερα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6

Προγραμματιστής GTA 6 Παιχνίδια Rockstarεταιρεία κατασκευής στεγών που πήρε το όνομά της Πάρε δύοΔιευθύνων Σύμβουλος Στρος ΖέλνικΠρόσφατα, διέρρευσε στο Διαδίκτυο μια ηχογράφηση, η οποία φέρεται να ανήκει στον . Σε αυτό το λήμμα GTA 6′με Οκτώβριος 2023θα ανακοινωθεί και Οκτώβριος 2024Λέγεται ότι κυκλοφόρησε το .

Τα νέα που μείωσαν τις προσδοκίες για το GTA 6: Ο συγγραφέας της σειράς παραιτήθηκε!

Τα νέα που μείωσαν τις προσδοκίες για το GTA 6: Ο συγγραφέας της σειράς παραιτήθηκε!

Ο βετεράνος συγγραφέας Mike Unsworth, ο οποίος εργάστηκε στα GTA 4, GTA 5, Red Dead Redemption 1 και 2, παραιτήθηκε από την Rockstar Games.

Οι χρήστες έχουν εγείρει διάφορους ισχυρισμούς σχετικά με την ηχογράφηση, η οποία αφαιρέθηκε από το Διαδίκτυο λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Τόσο πολύ που κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι αυτή η φωνή είναι ψεύτικη και δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη.

Ο κύριος λόγος για αυτές τις σκέψεις ήταν το διάβασμα. Τόσο πολύ που ο Διευθύνων Σύμβουλος διάβασε τον ρωμαϊκό αριθμό VI ως «vi-ay» αντί για «έξι». Για το λόγο αυτό, δεν υπάρχει πιθανότητα η διαρροή να μην είναι γνήσια.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6

Από την άλλη, ορισμένοι χρήστες αρνήθηκαν την ηχογράφηση, επειδή αυτή η ημερομηνία είναι αρκετά κοντά και η διαδικασία ανάπτυξης δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί άμεσα. Αυτή και άλλες ιδέες έχουν προστατευτεί από διαρροή.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.