Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων χωρίς αντιστοιχίες παρέχεται με το Tinder Select!

Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων χωρίς αντιστοιχίες παρέχεται με το Tinder Select!

September 24, 2023 0 By admin

Το Tinder, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ρομαντικών γνωριμιών στον κόσμο, έκανε επιτέλους τη συνδρομή Select διαθέσιμη σε όλους. Η υπηρεσία, η οποία προηγουμένως ήταν διαθέσιμη σε πελάτες υψηλού επιπέδου, όπως διασημότητες και μοντέλα, θα αρχίσει να προσφέρεται σε όλους. Ωστόσο, η τιμή μιας συνδρομής Tinder Select είναι αρκετά υψηλή. Τι προσφέρει, λοιπόν, ένα σύστημα συνδρομής για το Tinder που παρέχει λειτουργίες όπως ασύγκριτα μηνύματα;

Μην στέλνετε μηνύματα χωρίς απάντηση στο Tinder! Εδώ είναι η συνδρομή και η τιμή του Tinder Select

Η εφαρμογή Matchmaking Tinder καταστρέφει το σήμα κατατεθέν “τοίχος μηνυμάτων χωρίς αντιστοιχία”. Το σύστημα μελών, που ονομάζεται Tinder Select, κοστίζει 499 $ το μήνα. Αυτή η συνδρομή, η οποία είναι αρκετά ακριβή, έχει στόχο να προσφέρει προνόμια στους χρήστες της.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της ιδιότητας μέλους είναι το skip-the-line. Αν και δεν έχουν χρυσές και πλατινένιες συνδρομές, επιτρέπει στα τακτικά μέλη να βλέπουν το προφίλ σας πιο εύκολα.

Παρόλα αυτά, η οικονομική δυνατότητα να πληρώνεις 499 $ το μήνα δεν αρκεί για αυτή τη συνδρομή. Για να γίνετε μέλος του Tinder Select, πρέπει να είστε ένα από το πιο ενεργό 1% των μελών. Με άλλα λόγια, το Tinder θα αποκαλύψει αυτές τις αποκλειστικές λειτουργίες μόνο σε ορισμένους χρήστες.

Σύγχρονες λύσεις από την Tofaş για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών!

Σύγχρονες λύσεις από την Tofaş για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών!

Διευθυντής Tofaş Mobility Solutions Hasan Erdoğan: Είπε ότι έχουν αναπτύξει τις πιο κατάλληλες λύσεις για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες κινητικότητας της κοινωνίας.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη απαίτηση για το Tinder Select. Αντίστοιχα, το Tinder θα παρουσιάσει στους χρήστες μια οθόνη επιλογής με 5 προϋποθέσεις για την επιλογή μέλους. Σύμφωνα με τους όρους, ο χρήστης πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 φωτογραφίες. Μια άλλη απαίτηση είναι ότι ο χρήστης πρέπει να καθορίσει τουλάχιστον 5 τομείς ενδιαφέροντος. Δύο άλλες απαιτήσεις είναι η περιγραφή τουλάχιστον 15 χαρακτήρων στο βιογραφικό και ο σκοπός της σχέσης. Η τελευταία προϋπόθεση είναι ότι το προφίλ πρέπει να επαληθευτεί.

Εάν η αρκετά ακριβή συνδρομή Tinder Select προκαλεί αρκετό ενδιαφέρον, μπορεί να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. Ωστόσο, παραμένει συζητήσιμο το πόσο ενδιαφέροντα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά στα περίπου 13.600 TL με τη σημερινή συναλλαγματική ισοτιμία.

Τα αντίστοιχα προγράμματα στην πραγματικότητα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Facebook. Το Tinder ήταν η πρώτη εφαρμογή Facebook με αυτή την έννοια. Με την ευρεία χρήση των smartphone, αυτές οι εφαρμογές σύζευξης έχουν έρθει μαζί με τις δικές τους εφαρμογές.

Το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή matchmaking σήμερα. Ωστόσο, υπάρχουν και εναλλακτικές όπως το Happn, το OkCupid και το Bumble. Ειδικά μετά την ανατίμηση του δολαρίου, τα τέλη για σχετικές αιτήσεις στην Τουρκία έχουν αυξηθεί σημαντικά. Αυτή η νέα συνδρομή στο Tinder που προσφέρει ασύγκριτα μηνύματα φαίνεται σαν μια δύσκολη επιλογή για την Τουρκία.