Η αντίστροφη μέτρηση για τη δυνατότητα Starlink Direct to Cell έχει ξεκινήσει

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δυνατότητα Starlink Direct to Cell έχει ξεκινήσει

October 12, 2023 0 By admin

Ένα όνομα που έχει μπει στην ατζέντα τον τελευταίο καιρό Έλον Μασκ προετοιμασία για ένα νέο έργο. Όπως γνωρίζετε, το Starlink είναι μια υπηρεσία που παρέχει στον κόσμο Διαδίκτυο από το διάστημα και ξεκίνησε το 2020. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες εργάζεται αυξάνεται καθημερινά. υπηρεσία μάλλον σύντομα βάση Θα ανεβάσει κυριολεκτικά τον πήχη με μια καινοτομία που θα μείνει στην ιστορία των σταθμών του.

Το Direct to Cell μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει σε τηλέφωνα με δυνατότητα LTE σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση σε κείμενο, φωνή και δεδομένα χωρίς διακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η νέα λειτουργία θα σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και πολλά άλλα, αρκεί να βλέπετε τον ουρανό όπου κι αν βρίσκεστε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δυνατότητα Starlink Direct to Cell έχει ξεκινήσει

Κατευθείαν στο Cell Για να λειτουργήσει το χαρακτηριστικό, πρέπει να υπάρχει χώρος στον χώρο. κινητός πύργος Ένα προηγμένο eNodeB που λειτουργεί ως τυπικός εξοπλισμός περιαγωγής και επιτρέπει την ενοποίηση δικτύου παρόμοια με τον τυπικό εξοπλισμό περιαγωγής. στο μόντεμ σας ιδιοκτήτης Δορυφόροι Starlink θα χρησιμοποιηθεί. αυτούς τους δορυφόρους Το SpaceX θα εκτοξευτεί στο διάστημα χρησιμοποιώντας πυραύλους Falcon 9 ας σημειώσουμε

Άλλη μια αφρικανική χώρα πήρε το Starlink πριν από την Τουρκία!

Άλλη μια αφρικανική χώρα πήρε το Starlink πριν από την Τουρκία!

Η δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου της SpaceX έγινε διαθέσιμη στην 6η χώρα της στην Αφρική. Το Starlink μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί στη Ζάμπια.

Κατευθείαν στο Cell Σημειώστε ότι η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σταδιακά. Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι τα μηνύματα θα είναι διαθέσιμα το 2024 και οι φωνητικές κλήσεις και το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) το 2025. Εν ολίγοις, μόλις ξεκινήσει αυτή η λειτουργία, προβλήματα όπως το να μην λαμβάνει σήμα το τηλέφωνο όταν το χρειάζεστε περισσότερο θα εξαλειφθούν.

Το νέο σας χαρακτηριστικό ελάτε στη χώρα μας πολύ πιθανό πρόσφατα SpaceX και τεχνολογία πληροφοριών ΚΑΙ Σώμα επικοινωνίας (BTC) αξιωματούχοι Starlink στην Τουρκία Να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις για την έναρξη της υπηρεσίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση, στο άμεσο μέλλον αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.