Ημερολόγιο εκπτώσεων και εκδηλώσεων Steam (2024)

Ημερολόγιο εκπτώσεων και εκδηλώσεων Steam (2024)

September 21, 2023 0 By admin

κατάστημα ψηφιακών παιχνιδιών Κατά καιρούς, το Steam διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις για παίκτες. Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν εκατοντάδες, μερικές φορές ακόμη και χιλιάδες, παιχνίδια με έκπτωση. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, παίκτες από όλο τον κόσμο, ειδικά από την Τουρκία, συρρέουν επίσημα στην καμπάνια λόγω των υψηλών τιμών.

Η Steam ανακοίνωσε πρόσφατα το ημερολόγιο εκπτώσεων για το 2024. Έτσι, έχουν καθοριστεί οι μεγάλες καμπάνιες που θα γίνουν του χρόνου και τις οποίες οι παίκτες θα περιμένουν με ανυπομονησία. πρόστιμο Πότε θα κυκλοφορήσουν το Steam Next Fest, Summer Sale, Winter Sale, Spring Sale και Halloween Event; Εδώ είναι το ημερολόγιο εκπτώσεων Steam 2024…

Ημερολόγιο πωλήσεων Steam – 2024

Σύμφωνα με το ημερολόγιο εκπτώσεων 2024 που ανακοίνωσε το Steam, η πρώτη μεγάλη καμπάνια που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, Φεστιβάλ Καπιταλισμού και Οικονομίας θα είναι Αυτό το γεγονός 8 Ιανουαρίου με 15 Ιανουαρίου Θα ισχύει μεταξύ ημερομηνιών.

Ημερολόγιο πωλήσεων Steam για το 2024

Steam 2024 έκπτωση και δραστηριότητα ΗμερολόγιοΌσον αφορά το τι, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη καμπάνια Pirates vs Ninja Festival θα είναι Αυτή η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, 22 Ιανουαρίου29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερομηνιών.

Δυναμώστε τη φωτιά για το τοπικό παιχνίδι!  Mount & Blade 2: Η τιμή του Bannerlord αυξήθηκε

Δυναμώστε τη φωτιά για το τοπικό παιχνίδι! Mount & Blade 2: Η τιμή του Bannerlord αυξήθηκε

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση, η τιμή του τουρκικού παιχνιδιού Mount & Blade 2: Bannerlord έχει αυξηθεί.

Από την άλλη, συμβαίνει τρεις φορές το χρόνο Steam Next Fest αποδοτικότητα 5 Φεβρουαρίου με 12 Φεβρουαρίου Θα ισχύει μεταξύ ημερομηνιών. Μεγάλη εποχιακή έκπτωση Εκπτώσεις Steam Spring ενώ 14 Μαρτίου θα ξεκινήσει με i 21 ΜαρτίουΘα τελειώσει σε .

Ακολουθεί η λίστα 2024 για το Ημερολόγιο εκπτώσεων Steam.

  • Φεστιβάλ Καπιταλισμού και Οικονομίας: 8 Ιανουαρίου – 15 Ιανουαρίου
  • Pirates vs Ninja Festival: 22 Ιανουαρίου – 29 Ιανουαρίου
  • NextFest: 5 Φεβρουαρίου – 12 Φεβρουαρίου
  • Απομακρυσμένο παιχνίδι μαζί: 12 Φεβρουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
  • Φεστιβάλ Δεινόσαυροι εναντίον Ρομπότ: 26 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου
  • Ανοιξιάτικες εκπτώσεις: 14 Μαρτίου – 21 Μαρτίου (μεγάλη εποχιακή έκπτωση)
  • Φεστιβάλ Deckbuilding: 25 Μαρτίου – 1 Απριλίου

Πότε είναι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις Steam 2024;“,”Πότε είναι οι χειμερινές εκπτώσεις Steam 2024;“ΚΑΙ”Πότε είναι η Έκπτωση του Steam 2024 Halloween;Δυστυχώς, αυτά τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Οι ημερομηνίες για αυτές τις μεγάλες εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα ενημερώσουμε το περιεχόμενό μας ανάλογα.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Σύμφωνα με το ημερολόγιο Steam 2024, ποιο εκπτωτικό γεγονός ανυπομονείτε περισσότερο; Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.