Ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης Apple iPhone 15!

Ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης Apple iPhone 15!

September 11, 2023 0 By admin

Η ημερομηνία της εκδήλωσης Wonderlust, όπου η Apple αποκαλύπτει το iPhone τον Σεπτέμβριο κάθε έτους, είναι σύμφωνη με την πρόβλεψη. 12 Σεπτεμβρίου συνέβη Αναμένεται την Τρίτη με τη σειρά iPhone 15 Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra2 και άλλα, θα σας γνωρίσουμε ζωντανά.

iPhone 15 και άλλα διαθέσιμα στο SDN!

SDNshiftdelete.net

Η εκδήλωση της Apple, η οποία κάθε χρόνο είναι γεμάτη διαρροές, ειδήσεις και συζητήσεις και όπου διευκρινίζονται κάθε είδους έρευνες και έγγραφα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου φέτος στις 8:00 μ.μ.

iPhone 15 και 15 Plus

Η Apple θα συνεχίσει να παράγει τέσσερις σειρές iPhone το 2023, με τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 να είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών, όπως πέρυσι. Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus, εκτός από τη θύρα USB-C, που είναι η μεγάλη εξαίρεση.

Αντί για θύρα Lightning, τα μοντέλα iPhone 15 θα χρησιμοποιούν USB-C, το οποίο επιτρέπει σε iPhone, iPad και Mac να μοιράζονται φορτιστή και καλώδιο φόρτισης. Η Apple κάνει αυτή την αλλαγή λόγω των κανονιστικών αλλαγών στην Ευρώπη που απαιτούν οι ηλεκτρονικές συσκευές να διαθέτουν τυπική θύρα φόρτισης, αλλά η τεχνολογία USB-C θα εφαρμοστεί παγκοσμίως.

Τα iPhones του περασμένου έτους συνέχισαν να έχουν εγκοπές, αλλά με τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, αυτό έχει φύγει. Αντίθετα, τα νέα iPhone θα απελευθερώσουν περισσότερο χώρο στην οθόνη χάρη στη χρήση του Dynamic Island, το οποίο η Apple χρησιμοποίησε για πρώτη φορά για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Ενώ τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα λάβουν το Dynamic Island, άλλες τεχνολογίες οθόνης όπως ο ρυθμός ανανέωσης ProMotion και η οθόνη πάντα ενεργή θα περιορίζονται στα μοντέλα Pro. Υπάρχει άλλη μια μικρή αλλαγή σχεδιασμού στο γυάλινο πίσω πλαίσιο. Το παγωμένο γυαλί ήταν ιστορικά μέρος της σειράς iPhone Pro, αλλά το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus αναμένεται να έχουν ματ γυάλινη πλάτη αντί για γυαλιστερό.

Η Apple σχεδιάζει νέα χρώματα για τη σειρά iPhone 15 και μέχρι στιγμής φημολογείται ότι βλέπουμε μπλε, κοραλί αναμεμειγμένο με πορτοκαλί και ροζ, ανοιχτό πρασινωπό κίτρινο, λευκό και μαύρο. Θα μπορούσαμε να δούμε πλεγμένα καλώδια USB-C ταιριασμένα με χρώμα, συμβατά με κάθε νέο iPhone.

Η τεχνολογία κάμερας θα λάβει σημαντική αναβάθμιση με τα iPhone 15‌ και iPhone 15‌ Plus, με κύρια κάμερα 48 megapixel με διάφραγμα f/1,6 για εικόνες υψηλότερης ανάλυσης και βελτιωμένη ποιότητα χαμηλού φωτισμού. Θα υπάρχει επίσης μια κάμερα 12 MP Ultra Wide, αλλά είναι η ίδια κάμερα με τα μη αναβαθμισμένα μοντέλα iPhone 14.

Αναμένονται νέα τσιπ μόντεμ Qualcomm 5G και μπορεί να δούμε βελτιωμένο σήμα, χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο και καλύτερη απόδοση ισχύος. Η Apple αναπτύσσει ένα νέο τσιπ A17 για τα μοντέλα iPhone 15 Pro, αλλά τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 θα λάβουν το τσιπ A16, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος στα iPhone 14 Pro και Pro Max.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει φήμες για βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτητες Wi-Fi ή RAM για τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 και οι τιμές αναμένεται να παραμείνουν ίδιες.

iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max

Οι περισσότερες από τις συναρπαστικές νέες αλλαγές και προσθήκες χαρακτηριστικών φέτος θα έρθουν στα μοντέλα Pro αντί για τα τυπικά μοντέλα iPhone 15. Όπως και πέρυσι, περιμένουμε δύο Pro iPhone: το iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών.

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν κάποιες μικρές σχεδιαστικές ενημερώσεις, με την Apple να εισάγει συγκεκριμένα πιο λεπτά κυρτά πλαίσια και ένα νέο υλικό αμαξώματος από τιτάνιο. Τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα έχουν τιτάνιο αντί για ανοξείδωτο χάλυβα σε χρώματα όπως ασημί, γκρι τιτανίου, μαύρο και μπλε ναυτικό. Το τιτάνιο θα έχει πιο ματ φινίρισμα από τον ανοξείδωτο χάλυβα και τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να είναι 10 τοις εκατό ελαφρύτερα επειδή το τιτάνιο ζυγίζει λιγότερο από το ατσάλι.

Ενώ υπάρχουν φήμες ότι η Apple προσπάθησε να αλλάξει το κουμπί της έντασης ήχου, η ενημέρωση του κουμπιού έντασης δεν έκανε τίποτα, και ούτε αυτό θα κάνει. Ωστόσο, η Apple αναμένεται να αντικαταστήσει τον διακόπτη σίγασης με ένα κουμπί σίγασης που θα έχει πολλαπλές λειτουργίες, παρόμοιες με το κουμπί Action στο Apple Watch Ultra.

Ο κώδικας στο iOS 17 δείχνει ότι το κουμπί μπορεί να ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία, να ενεργοποιήσει την κάμερα, να ανάψει τον φακό, να ενεργοποιήσει τη συντόμευση, να ενεργοποιήσει τη λειτουργία εστίασης, να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα μετάφρασης, να ξεκινήσει ένα φωνητικό υπόμνημα και πολλά άλλα.

Όπως τα μοντέλα iPhone 15, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν επίσης USB-C, αλλά σημειώνεται ότι τα μοντέλα Pro θα υποστηρίζουν υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέσω USB 3.2 (20 Gbps) ή Thunderbolt (40 Gbps). Ορισμένα μοντέλα iPhone 15 (πιθανώς τα μοντέλα Pro) λέγεται ότι υποστηρίζουν ταχύτητες φόρτισης έως και 35 W.

Η Apple κάνει μικρές βελτιώσεις στις κάμερες ευρυγώνιας και τηλεφακού και στα δύο μοντέλα Pro για να βελτιώσει την απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, αλλά η κύρια κάμερα 48 megapixel δεν αναμένει βελτιώσεις. Το iPhone 15 Pro Max θα έχει περισκοπικό ζουμ για τον τηλεφακό, που είναι το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό της κάμερας. Το οπτικό ζουμ περιορίζεται επί του παρόντος στο 3x, αλλά με την τεχνολογία περισκοπίου, η Apple αναμένεται να το ωθήσει σε 5x ή 6x.

Ενώ τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 θα χρησιμοποιούν το τσιπ A16, το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max θα είναι εξοπλισμένα με το τσιπ A17, που δημιουργήθηκε με τη νέα διαδικασία των 3 νανομέτρων. Θα είναι το πρώτο τσιπ που βασίζεται σε νέο κόμβο εδώ και αρκετά χρόνια και θα προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και την αποδοτικότητα. Αναμένεται αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Η Apple θα χρησιμοποιήσει το ίδιο τσιπ 5G Qualcomm σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 15, και υπάρχουν επίσης φήμες για ένα νέο τσιπ U2 Ultra Wideband που θα ενσωματωθεί με τα ακουστικά Vision Pro που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Τα επαγγελματικά μοντέλα θα έχουν Wi-Fi 6E, το νεότερο και ταχύτερο πρωτόκολλο Wi-Fi που λειτουργεί στη ζώνη των 6 GHz. Ενδέχεται να είναι διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης έως 2 TB και τα μοντέλα Pro θα έχουν 8 GB RAM, από 6 GB στα μοντέλα Pro του περασμένου έτους.

Τα iPhone 15 Pro και Pro Max έχουν ένα πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών και αυτό φημολογείται ότι αυξάνει την τιμή. Πολλές πηγές ανέφεραν ότι η Apple σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές κατά πόσο. Τα νεότερα μοντέλα μπορεί να κοστίζουν 100 $ περισσότερο. Σε αυτήν την περίπτωση, το iPhone 15 Pro ξεκινά από 1.099 $ και το iPhone 15 Pro Max ξεκινά από 1.199 $.