Επιλεγμένο τηλέφωνο από τη Vivo για τιμή και απόδοση: vivo T2 Pro!

Επιλεγμένο τηλέφωνο από τη Vivo για τιμή και απόδοση: vivo T2 Pro!

September 22, 2023 0 By admin

Έχοντας αποκτήσει σημαντική βάση χρηστών στη χώρα μας, η vivo έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο στον κλάδο με τα μεσαία και προηγμένα μοντέλα της. Η εταιρεία, που στοχεύει να συνεχίσει την αναπτυξιακή τάση, παρουσιάζει στους χρήστες της ένα μοντέλο που μπορεί να θεωρηθεί φιλόδοξο για τη μεσαία τάξη.

Το Vivo T2 Pro μπήκε στη σκηνή με το Dimenisty 7200

Η Vivo ανακοίνωσε επίσης ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής πριν από την κυκλοφορία. Μία από τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν προηγουμένως ήταν ο επεξεργαστής της συσκευής. Το Vivo T2 Pro θα τροφοδοτείται από τον πρώτο επεξεργαστή 4nm Dimenisty 7200 της MediaTek.

Ο μπροστινός πίνακας της συσκευής Vivo διαθέτει καμπύλη οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μέγιστη φωτεινότητα 1300 nits και βάθος χρώματος 10 bit. Το μοντέλο 8 GB RAM διαθέτει δύο διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης: 128 GB και 256 GB.

Όταν κοιτάμε στο πίσω μέρος, βλέπουμε μια κύρια κάμερα 64 megapixel με υποστήριξη OIS που μπορεί να καταγράψει 4K και έναν αισθητήρα βάθους 2 megapixel. Υπάρχει μια selfie κάμερα 16 megapixel με τη μορφή κουκκίδας στον μπροστινό πίνακα.

Το Vivo T2 Pro θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.600mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 66W. Το μοντέλο, το οποίο έχει βαθμολογία αντοχής IP52, διατίθεται σε δύο χρώματα που ονομάζονται Black Moon και Dune Gold. Η τιμή εκκίνησης της συσκευής είναι 265 $.