Ενημερωμένη δυνατότητα web Threads – ShiftDelete.Net

Ενημερωμένη δυνατότητα web Threads – ShiftDelete.Net

September 16, 2023 0 By admin

Το Threads επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια καινοτομία. Το Threads κυκλοφόρησε τη δυνατότητα ιστού του τον Αύγουστο. Ωστόσο, υπήρχε ένα μεγάλο μειονέκτημα. Προηγουμένως, μπορούσατε να αναφέρετε μόνο το περιεχόμενο που σας άρεσε. Τώρα μπορείτε να αναφέρετε δημοσιεύσεις από όλο τον ιστό. Η X χρησιμοποιεί όλα τα ατού της για να ανταγωνιστεί το Twitter, παλαιότερα γνωστό ως Twitter.

Η παραπομπή των νημάτων είναι πλέον δυνατή!

Τα θέματα μπήκαν στην ατζέντα σαν βόμβα την εποχή που ο Έλον Μασκ άλλαξε το λογότυπο του Twitter και ενημέρωσε το όνομά του σε X. Αν και ανέβηκε πολύ γρήγορα, κόντεψε να καταρρεύσει. Η Meta κυκλοφόρησε νέες ενημερώσεις για να αποφύγει την απώλεια χρηστών. Μεταφέρει επίσης μερικά από τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του, του X, στο δικό του πλαίσιο.

Το μεγαλύτερο ατού του Meta εναντίον του X ήταν να κάνει τους χρήστες του Threads να ακούσουν.  Το Threads ενημέρωσε επιτέλους τη δυνατότητα ιστού του

Αυτό δημιούργησε ανταγωνισμό σε μια εποχή που οι χρήστες του Twitter κατακλύζονταν από τα νέα χαρακτηριστικά του X. Αλλά τεχνικά είχε πολλές ελλείψεις. Το Threads web ήταν ένα από αυτά. Τελικά άκουσε τις φωνές των χρηστών του. Κυκλοφόρησε το web χαρακτηριστικό του τον Αύγουστο. Ωστόσο, είχε ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Δεν ήταν δυνατή η αναφορά στο διαδίκτυο και η αναδημοσίευση στο Twitter. Αν και ο Musk αφαίρεσε επίσης τη δυνατότητα retweet στο X.

Το Threads έχει μεταφέρει μια άλλη δυνατότητα από το Twitter (!)

Το Threads έχει μεταφέρει μια άλλη δυνατότητα από το Twitter (!)

Η πρόσφατα κυκλοφορημένη εφαρμογή Meta Threads έλαβε μια άλλη δυνατότητα από το Twitter, γνωστή πλέον ως X.

Ο Adam Mosseri μετέδωσε τα καλά νέα σε μια δήλωση την Πέμπτη. Από αυτήν την εβδομάδα, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε προσφορές online. Πώς μπορούμε λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα; Για να παραθέσετε μια ανάρτηση, κάντε κλικ στα δύο βέλη. Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο “παράθεση”.

Ο Mosseri έδωσε επίσης ένα άλλο καλό νέο στους χρήστες κινητών Threads. Είπε ότι οι χρήστες του μπορούν να ακολουθήσουν το νήμα και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με αυτό. Φαίνεται ότι αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android. Δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση για το iOS.

Μπορεί να φαίνεται σαν μικρά βήματα. Αλλά ακόμη και μικρά χαρακτηριστικά μπορούν να βοηθήσουν στη ζωή των Threads. Ως εκ τούτου, βοηθά στη δημιουργία της αίσθησης ότι θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στο X (πρώην Twitter). Ωστόσο, ο Χ είναι ακόμα ζωντανός παρά τα συγκλονιστικά γεγονότα. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν τις συνήθειές τους τόσο εύκολα. Το Threads έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να αντικαταστήσει το Twitter, παλαιότερα γνωστό ως X.