Ενημέρωση FIFA: Παίξαμε EA FC 24!

Ενημέρωση FIFA: Παίξαμε EA FC 24!

October 4, 2023 0 By admin

Η EA Sports τερμάτισε τη συμφωνία αδειοδότησης με τη FIFA το 2023 και ανακοίνωσε μια νέα σειρά αγώνων ποδοσφαίρου, την EA FC. Το EA FC 24 κυκλοφόρησε σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC τον Σεπτέμβριο. Δοκιμάσαμε το νέο παιχνίδι στο γραφείο SDN. Τι νέο υπάρχει με το EA FC 24;

Ενημέρωση FIFA: Παίξαμε EA FC 24!

SDNshiftdelete.net

Παιχνίδι

Το EA FC 24 προωθεί τον ποδοσφαιρικό ρεαλισμό ακόμη περισσότερο με νέες τεχνολογίες όπως το HyperMotionV, το GameStyles και το Frostbite Game Engine. Το HyperMotionV κάνει τις κινήσεις των παικτών πιο ρεαλιστικές χρησιμοποιώντας ογκομετρικά δεδομένα από πάνω από 180 επαγγελματικούς αγώνες ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών. Το GameStyles, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί δεδομένα πραγματικών παικτών που παρέχονται από την Opta για να δώσει σε κάθε παίκτη μοναδικές ικανότητες. Το Frostbite Game Engine βελτιώνει περαιτέρω τα γραφικά και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Άδειες

Το EA FC 24 περιέχει άδειες για τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα και τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga και LALIGA EA SPORTS. Επιπλέον, το EA FC 24 περιλαμβάνει δύο νέα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου γυναικών: το Google Pixel Frauen-Bundesliga και το Liga F.

τρόπους λειτουργίας

Το EA FC 24 έχει διαφορετικές λειτουργίες που επιτρέπουν στους παίκτες να βιώσουν διαφορετικές εμπειρίες παιχνιδιού. Στη λειτουργία καριέρας, οι παίκτες προσπαθούν να γίνουν οι καλύτεροι στον κόσμο δημιουργώντας τη δική τους ομάδα. Στη λειτουργία Ultimate Team, οι παίκτες σχηματίζουν τις δικές τους ομάδες και ανταγωνίζονται άλλους παίκτες. Στη λειτουργία Volta Football, οι παίκτες απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο δρόμου.

συνολική βαθμολογία

Το EA FC 24 είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Με τις νέες τεχνολογίες όπως το HyperMotionV, το GameStyles και το Frostbite Game Engine, το παιχνίδι προάγει ακόμη περισσότερο τον ποδοσφαιρικό ρεαλισμό. Επιπλέον, το EA FC 24 περιέχει άδειες για τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και τουρνουά στον κόσμο.

συν

  • Με τις νέες τεχνολογίες όπως το HyperMotionV, το GameStyles και το Frostbite Game Engine, οδηγεί τον ποδοσφαιρικό ρεαλισμό ακόμη περισσότερο.
  • Περιέχει άδειες για τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και τουρνουά στον κόσμο.
  • Προσφέρει διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.

μείον

  • Ορισμένα πρωταθλήματα και τουρνουά δεν περιλαμβάνονται στο παιχνίδι λόγω της λήξης της άδειας χρήσης με τη FIFA.
  • Οι μικροσυναλλαγές στη λειτουργία Ultimate Team υπόκεινται σε κριτική.