Εμφανίζεται η λειτουργία προσθήκης σημειώσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης Google!

Εμφανίζεται η λειτουργία προσθήκης σημειώσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης Google!

November 16, 2023 0 By admin

στα Εργαστήρια Αναζήτησης Google Μια νέα πειραματική λειτουργία θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να προσθέσει τις δικές του σκέψεις, συμβουλές ή πλαίσιο σε άρθρα. Η Google δοκιμάζει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τις δικές τους σημειώσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης για να τις δουν όλοι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο ανθρωποκεντρικής εμπειρίας αναζήτησης για τους χρήστες.

Οι σημειώσεις σας ενδέχεται να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Θεωρητικά, αυτή η νέα λειτουργία της Google θα κάνει τα αποτελέσματα πιο χρήσιμα και θα επιτρέψει στους ανθρώπους να βρίσκουν καλύτερα σχετικές πληροφορίες παρέχοντας μια μικρή ανθρώπινη προοπτική, όπως κριτικές σε συνδέσμους συνταγών ή συμβουλές για ταξιδιωτικά ερωτήματα. Το Notes είναι πλέον διαθέσιμο ως πρόσθετη λειτουργία στα Εργαστήρια Αναζήτησης Google.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Εργαστήρια Αναζήτησης είναι εκεί όπου η Google δοκιμάζει νέες δυνατότητες που μπορεί ή όχι να φτάσουν τελικά στη ναυαρχίδα της μηχανής αναζήτησής της. Για όσους έχουν εγγραφεί σε μια δοκιμή των Notes, θα εμφανιστεί μια επιλογή Σημειώσεις στην ενότητα Αναζήτηση και έρευνα και όταν την πατήσετε, θα δείτε όλες τις πληροφορίες που έχουν μοιραστεί άλλα άτομα σχετικά με ένα συγκεκριμένο άρθρο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη δική σας σημείωση σε τυχόν σημειώσεις που έχουν προστεθεί από άλλους χρήστες και να τη διακοσμήσετε με αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και (μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ) εικόνες που δημιουργούνται από AI.

Θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας έγκαιρα με το Google Photos!  Οπως και?

Θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας έγκαιρα με το Google Photos! Οπως και?

Δεν θα ξεχάσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας χάρη σε μια ενδιαφέρουσα λειτουργία που έρχεται στο Google Photos. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ενώ οι σημειώσεις που προέρχονται από την κοινότητα μπορεί να φαίνονται σαν συνταγή καταστροφής σε μια εποχή εκτεταμένης παραπληροφόρησης και τρολάρισμα, ειδικά όταν εμπλέκονται εικόνες τεχνητής νοημοσύνης, η Google λέει ότι θα χρησιμοποιήσει «ένα συνδυασμό αλγοριθμικών προστασιών και ανθρώπινης μετριοπάθειας για να διασφαλίσει ότι οι σημειώσεις ανήκουν σωστά. είναι”.

Η εταιρεία υπόσχεται να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να το καταστήσει όσο το δυνατόν πιο ασφαλές, χρήσιμο και σχετικό και να το προστατεύσει από επιβλαβές ή επιβλαβές περιεχόμενο. Η Google εξετάζει επίσης τρόπους για να επιτρέψει στους κατόχους ιστοτόπων να σχολιάζουν τις δικές τους σελίδες.

Αυτό εξακολουθεί να είναι απλώς μια δοκιμή και οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να παρέχουν σχόλια με βάση την εμπειρία τους στο Notes. Αυτή η πειραματική λειτουργία διατίθεται επί του παρόντος στα Εργαστήρια Αναζήτησης σε Android και iOS στις ΗΠΑ και την Ινδία.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.