Εμβληματική κίνηση από τον Πήγασο για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας!

Εμβληματική κίνηση από τον Πήγασο για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας!

September 30, 2023 0 By admin

Η Pegasus Airlines με έδρα την Κωνσταντινούπολη, η οποία παρέχει οικονομικά ταξίδια με ένα μοντέλο «χαμηλού κόστους» που εφαρμόζεται ως αεροπορική πολιτική, συνεχίζει να επεκτείνει τον στόλο της καθημερινά. Η εταιρεία, που στοχεύει να παράγει 100 αεροσκάφη μέχρι το 2023, την εκατονταετηρίδα της Δημοκρατίας μας, πρόκειται να πετύχει τον στόχο της. Το όνομα και το χρώμα του εκατοστού αεροσκάφους που θα παραδοθεί θα έχουν ειδικές αναφορές στην εκατονταετηρίδα. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το 100ο αεροπλάνο φτάνει για τα 100 χρόνια της δημοκρατίας!

Η Pegasus Airlines, η οποία αυξάνει σταδιακά τον αριθμό των αεροσκαφών του στόλου της, συνήθως ονομάζει τα νέα της αεροπλάνα με τα παιδιά των υπαλλήλων της. Ωστόσο, το εκατοστό αεροπλάνο που θα φτάσει στην εκατονταετηρίδα θα έχει ένα διαφορετικό όνομα με νόημα. Το όνομα του εκατοστού αεροσκάφους, το οποίο θα είναι το μοντέλο Airbus A321Neo, όπως και τα περισσότερα από τα υπάρχοντα αεροσκάφη του στόλου, θα είναι “Republic”.

Το νέο αεροπλάνο, που ονομάζεται Cumhuriyet, θα έχει επίσης ειδικό σχέδιο στην ουρά. Σε αυτή την ενότητα, όπου συνήθως βρίσκονται τα λογότυπα των εταιρειών, θα υπάρχει πορτρέτο και υπογραφή του ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Οι κεραυνοί πέφτουν αεροπλάνα;

Οι κεραυνοί πέφτουν αεροπλάνα;

Τι θα συνέβαινε αν ο κεραυνός χτυπούσε τα αεροπλάνα που έχουν επίγνωση της ασφάλειας; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η Pegasus Airlines ανακοίνωσε αυτή τη σημαντική είδηση ​​σε διαφημιστικό σποτ. Το διαφημιστικό με το σύνθημα «Every step to the future, 100 of us to the republic» γυρίστηκε από μια ομάδα περίπου 100 ατόμων σε 2 ημέρες. Στο διαφημιστικό σποτ συμμετείχαν επίσης το πλήρωμα και οι συγκυβερνήτες του Pegasus, τους οποίους εκφράζει ο διάσημος καλλιτέχνης Halit Ergench.

Η Pegasus Airlines, η οποία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της πριν από 18 χρόνια με το σύνθημα «Όλοι έχουν το δικαίωμα να πετούν», τόνισε σε ένα διαφημιστικό σποτ που δημοσίευσε με νόημα ότι η εταιρεία συνεχίζει το ταξίδι της, ασπαζόμενη τις αρχές και το όραμα της Δημοκρατίας από την ίδρυσή της και ανακοίνωσε επίσης ότι στο εκατοστό αεροπλάνο θα απογειωθεί στον ουρανό την εκατονταετηρίδα.

SDNshiftdelete.net