Εδώ είναι το νέο λογότυπο του Facebook για χρήστες iPhone!  – ShiftDelete.Net

Εδώ είναι το νέο λογότυπο του Facebook για χρήστες iPhone! – ShiftDelete.Net

September 21, 2023 0 By admin

Οι χρήστες iPhone αντιμετώπισαν μια λεπτή αλλαγή στο λογότυπο. Η Meta έχει αναδιατάξει το λογότυπο του Facebook για το iOS, το οποίο δεν έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό. Τι άλλαξε λοιπόν η εφαρμογή Facebook, η οποία δεν χρησιμοποιείται τόσο πολύ όσο πριν, με το νέο λογότυπο;

Μετά από τέσσερα χρόνια, η εφαρμογή Facebook εμφανίζεται με νέο λογότυπο

Το Facebook, το οποίο θεωρείται ένα από τα πρώτα βήματα στην ανάπτυξη των κοινωνικών δικτύων, εμφανίστηκε το 2004. Στην πραγματικότητα, το λογότυπο του Facebook δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Ωστόσο, οι αλλαγές στο λογότυπο που έγιναν μέχρι στιγμής ήταν εύκολο να εντοπιστούν.

Ωστόσο, το νέο λογότυπο του Facebook που κυκλοφόρησε για το App Store και το iPhone δεν διαφέρει πολύ από το παλιό. Μπορείτε να δείτε τόσο τα παλιά όσο και τα νέα λογότυπα παρακάτω.

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, η σχεδίαση του γράμματος F στο νέο λογότυπο έχει διαφορετική δομή. Με αυτή την έννοια, οι σχεδιαστές της Meta συντόμευσαν λίγο το αριστερό μέρος της μεσαίας γραμμής του γράμματος F.

Η συνδρομή meta blue tick θα κάψει την τσέπη σας: 100% ενίσχυση!

Η συνδρομή meta blue tick θα κάψει την τσέπη σας: 100% ενίσχυση!

Ο τεχνολογικός γίγαντας Meta θα πουλάει συνδρομές σε επαγγελματικούς λογαριασμούς σε τιμή 100 τοις εκατό! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η κλίση φωτός και η σχεδίαση σκιάς του λογότυπου είναι πιο επίπεδη και έχει μια απλότητα πιο κοντά στις αρχές του σχεδιασμού υλικού. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να παρατηρήσετε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες στην οθόνη του iPhone.

Το Facebook είναι ένα από τα σημαντικά ορόσημα στην ιστορία των κοινωνικών δικτύων. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2004 για φοιτητές του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Η πλατφόρμα, η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, άρχισε να χρησιμοποιείται παγκοσμίως στις 11 Σεπτεμβρίου 2006.

Αν και το νέο λογότυπο του Facebook ήταν ορατό στη μεγάλη οθόνη, οι χρήστες iPhone δεν μπορούσαν εύκολα να παρατηρήσουν την αλλαγή.

Εκείνη την εποχή, το MySpace και το Facebook βοήθησαν στη διάδοση του Διαδικτύου σε ένα ευρύτερο κοινό μετά από φόρουμ. Μέχρι το 2016, το Facebook ήταν ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα κοινωνικά δίκτυα. Αργότερα, η ανάπτυξη του Instagram και του Twitter, καθώς και η ευρεία χρήση των smartphone, άνοιξε το δρόμο για αλλαγές στο Facebook.

Υπό αυτή την έννοια, ο κλασικός σχεδιασμός του Facebook έχει αλλάξει σχεδόν εντελώς το 2019. Μετά από αυτή την αλλαγή, ειδικά η νέα γενιά, αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς της με την πλατφόρμα. Ο Mark Zuckerberg, από την άλλη, προσπάθησε να προσελκύσει χρήστες στο Facebook με αγορές στο Instagram και στο WhatsApp.

Παρά όλες αυτές τις σημαντικές αλλαγές, το λογότυπο του Facebook δεν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές. Το λογότυπο του Facebook που δημοσίευσε η Meta για το iOS 17 μπορεί να είναι το πρώτο βήμα μιας νέας αλλαγής σχεδιασμού.

Λοιπόν, πιστεύετε ότι το νέο λογότυπο του Facebook για iPhone ή το παλιό είναι καλύτερο; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.