Είσαι χαρούμενος ή λυπημένος;  Το YouTube Music παρουσίασε νέους τρόπους διάθεσης!

Είσαι χαρούμενος ή λυπημένος; Το YouTube Music παρουσίασε νέους τρόπους διάθεσης!

September 17, 2023 0 By admin

Το YouTube, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ψηφιακού περιεχομένου, έχει γίνει ένας απαραίτητος προορισμός για ακρόαση μουσικής όλα αυτά τα χρόνια. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε την πλατφόρμα YouTube Music το 2015, στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη μέσω των καινοτομιών που προσφέρει.

Το YouTube Music παρουσίασε 5 νέα φίλτρα διάθεσης

Το 2020, το YouTube Music παρουσίασε μια ενότητα δραστηριοτήτων με φίλτρα διάθεσης. Αυτή η ενότητα περιλάμβανε λειτουργίες όπως “Εργασία”, “Ενέργεια”, “Συγκέντρωση”, “Αναψυχή” και “Αθλητισμός”. Η πλατφόρμα έχει επεκτείνει αυτές τις επιλογές και πρόσθεσε 5 νέα φίλτρα διάθεσης.

Μουσική YouTube διάθεση

Το YouTube Music φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στα συναισθήματα των ανθρώπων με τα νέα του φίλτρα διάθεσης. Όσοι ήθελαν να κλάψουν και να ξεκουραστούν, καθώς και όσοι είχαν καλή διάθεση ή ρομαντική στιγμή, δεν ξεχάστηκαν. Εδώ είναι οι νέοι τρόποι λειτουργίας.

  • Κραυγή
  • Κόμμα
  • Ρομαντικός
  • Εχω καλη διαθεση
  • ύπνος

Είναι διασκεδαστικό, αλλά ποιο είναι το νόημα;  Νέα δυνατότητα από το YouTube!

Είναι διασκεδαστικό, αλλά ποιο είναι το νόημα; Νέα δυνατότητα από το YouTube!

Το YouTube είναι εδώ με μια νέα λειτουργία. Τώρα, κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εγγραφή σε ένα βίντεο, η αρχική οθόνη αλλάζει. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Οι τελευταίες καινοτομίες της πλατφόρμας δεν περιορίζονται σε αυτό. Η Google θέλει οι χρήστες να είναι πιο ενεργοί στο YouTube Music. Ο τεχνολογικός γίγαντας μεταφέρει την ενότητα σχολίων του YouTube στη μουσική πλευρά με τον ίδιο σχεδιασμό. Από εδώ και στο εξής, το YouTube Music θα έχει μια ενότητα σχολίων.

Μουσική YouTube διάθεση

Επιπλέον, πρόσφατα εφαρμόστηκε η δυνατότητα Live Lyrics. Χάρη στη νέα δυνατότητα, οι στίχοι θα παρουσιάζονται στον χρήστη με μεγαλύτερο κείμενο και καλύτερη απόσταση. Οι γραμμές στα ζωντανά κείμενα θα επισημαίνονται με λευκό, ενώ τα άλλα κείμενα θα εμφανίζονται με γκρι.

Τι πιστεύετε γι ‘αυτό; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.