Είναι δυνατόν να γίνεις εκατομμυριούχος με τη βοήθεια κρυπτονομισμάτων;  Ιδού ένα τόσο συγκλονιστικό ρεπορτάζ!

Είναι δυνατόν να γίνεις εκατομμυριούχος με τη βοήθεια κρυπτονομισμάτων; Ιδού ένα τόσο συγκλονιστικό ρεπορτάζ!

September 7, 2023 0 By admin

Crypto Όροι όπως το χρήμα και το blockchain έχουν αφήσει το στίγμα τους τα τελευταία 10 χρόνια. Πολλοί άνθρωποι έχουν επενδύσει σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος δημιουργεί τον δικό του οικονομικό κόσμο και έχει το δικό του χρηματιστήριο. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον μήνυμα για αυτόν τον τομέα, που αποτελεί πηγή εισοδήματος για πολλούς ανθρώπους και επενδυτικό στόχο για πολλούς άλλους.

Οι εκατομμυριούχοι κρυπτονομισμάτων αποτελούν το 0,02 τοις εκατό των επενδυτών

Η λονδρέζικη εταιρεία Henley & Partners ετοίμασε μια νέα έκθεση πλούτου. Η αναφορά παρέχει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά κρυπτογράφησης. Σύμφωνα με την Έκθεση Crypto Asset 2023, υπάρχουν πάνω από 425 εκατομμύρια χρήστες κρυπτονομισμάτων. Τα ποσά αυτών των χρηστών είναι πραγματικά εκπληκτικά.

Εκατομμυριούχοι κρυπτονομισμάτων

Η έκθεση αναφέρει ότι από περισσότερους από 425 εκατομμύρια χρήστες κρυπτονομισμάτων, μόνο 88.200 άτομα έχουν 1 εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερα σε κρυπτονομίσματα. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 0,02 τοις εκατό των επενδυτών. Από την άλλη πλευρά, το 40,5% αυτών των δισεκατομμυριούχων έχει επενδύσεις σε Bitcoin.

Συμβαίνει επίσης: Μια χώρα προσθέτει Bitcoin στο πρόγραμμα σπουδών της!

Συμβαίνει επίσης: Μια χώρα προσθέτει Bitcoin στο πρόγραμμα σπουδών της!

Στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής του Ελ Σαλβαδόρ, το Bitcoin προστίθεται στο πρόγραμμα σπουδών. Τι θα πουν λοιπόν στους μαθητές; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Μεταξύ αυτών των δισεκατομμυριούχων, υπάρχει επίσης μια μεγάλη μειοψηφία. Σύμφωνα με την έκθεση, από τα 88.200 άτομα που κατέχουν 1 εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερα σε κρυπτονομίσματα, μόνο 182 άτομα έχουν επενδύσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Μεταξύ αυτού του αριθμού, 22 χρήστες πρωτοστατούν με επενδύσεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Εκατομμυριούχοι κρυπτονομισμάτων

Από την άλλη πλευρά, το Bitcoin διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή στα 25.626 $. Μετά από μια μεγάλη συντριβή πέρυσι, πολλοί χρήστες υπέστησαν μεγάλες απώλειες. Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα προβλέπεται να είναι η πιο σημαντική επένδυση του μέλλοντος. Η εφαρμογή AI ChatGPT προβλέπει ότι δεν θα πέσει κάτω από τα 20.000 δολάρια τα επόμενα χρόνια, ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, και θα φτάσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2050.

Πώς επηρεάζει την αγορά το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο λίγοι εκατομμυριούχοι κρυπτονομισμάτων; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.