Είμαστε εδώ μέχρι το πρωί: Reels time εκπλήξεις από το Instagram!

Είμαστε εδώ μέχρι το πρωί: Reels time εκπλήξεις από το Instagram!

August 30, 2023 0 By admin

δημοφιλές κοινωνικό Η πλατφόρμα πολυμέσων Instagram εργάζεται σε νέες δυνατότητες για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Φαίνεται ότι η τελευταία καινοτομία της εταιρείας είναι να κρατά τους χρήστες σε περισσότερες πλατφόρμες. Σύμφωνα με τα νέα, το Instagram θα κάνει αλλαγές στη διάρκεια των τροχών. Πόσο θα διαρκέσουν λοιπόν τα πηνία;

Ο χρόνος των τροχών του Instagram αυξάνεται στα 10 λεπτά!

Μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. ΊνσταγκραμΤο μέρος όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο πηνία συμβαίνει Οι τροχοί βίντεο που έχει μεταφέρει η πλατφόρμα στο σώμα της με το εφέ του TikTok είναι τέτοιοι που ο καθοδηγητής δεν μπορεί να φύγει ξανά.

Τα βίντεο με τροχούς, τα οποία κλειδώνουν τους χρήστες στην οθόνη, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά από 30 δευτερόλεπτα. Αργότερα, οι περίοδοι επεκτάθηκαν στα 60 και 90 χρόνια. Τώρα ανεβαίνουν βίντεο διάρκειας έως και 90 δευτερολέπτων. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία πρέπει να έχει δει πολύ λίγα από αυτό καθώς λειτουργεί με χρονικές παρατάσεις.

Οι influencers το λατρεύουν: η νέα επιλογή σχολίων για το Instagram!

Οι influencers το λατρεύουν: η νέα επιλογή σχολίων για το Instagram!

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Instagram προσφέρει μια δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε σχόλια στην ιστορία σας. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποίησε ο Alessandro Paluzzi, το Instagram, 3 λεπτά ΚΑΙ 10 λεπτά Δοκιμή τυμπάνων. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα περνούν χρόνο σε περισσότερες πλατφόρμες. Αν και δεν είναι σαφές πώς αυτό θα επηρεάσει όσους μπορούν να περιηγηθούν μέσα και έξω από το Reels, είναι σαφές ότι το Instagram προσπαθεί να αυξήσει την αφοσίωση.

Εκτός από αυτό, το Instagram εργάζεται επίσης σε διάφορες λειτουργίες. Ένα από αυτά είναι τα αυτοκόλλητα κορνίζας. Υπάρχει επίσης μια δήλωση ότι ένα εργαλείο φωτογραφίας τεχνητής νοημοσύνης θα εμφανιστεί στην πλατφόρμα.

Είμαστε εδώ μέχρι τις πρωινές εκπλήξεις Reels time από το Instagram!

Με τη βοήθεια ενός εργαλείου φωτογραφίας που υποστηρίζει τεχνητή νοημοσύνη, οι χρήστες θα μπορούν να αφαιρούν ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες. Επιπλέον, η εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί εικόνες απλώς πληκτρολογώντας. Ειδικά πρόσφατα, το γεγονός ότι η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης έχει εξαπλωθεί σε ευρύτερες περιοχές φαίνεται να είναι ευεργετικό για το Instagram.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τη διάρκεια του Instagram Reels; Πιστεύετε ότι αυτή η αλλαγή είναι καλή ή κακή; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!