Διευθύνων Σύμβουλος Togg Karakash: Το νέο μοντέλο θα εμφανιστεί στους δρόμους το 2025

Διευθύνων Σύμβουλος Togg Karakash: Το νέο μοντέλο θα εμφανιστεί στους δρόμους το 2025

October 3, 2023 0 By admin

Η εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία Togg ανακοίνωσε τις προάλλες ότι μόνο τον Σεπτέμβριο ο αριθμός των παραδόσεων ξεπέρασε τις 2 χιλιάδες και από τον Μάιο έχουν παραδοθεί περισσότερα από 5 χιλιάδες αυτοκίνητα. Τώρα ο γενικός διευθυντής της εταιρείας ανακοίνωσε πότε θα βγει στους δρόμους το νέο μοντέλο του εγχώριου αυτοκινήτου.

Το νέο επιβατικό μοντέλο της κατηγορίας Togg C θα κυκλοφορήσει το 2025

Το τρέχον μοντέλο του Togg, το T10X, είναι γνωστό ότι ανήκει στην κατηγορία των SUV. Ο Gyurkan Karakash, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε σε μια δήλωση ότι εργάζονται για ένα νέο αυτοκίνητο κατηγορίας C.

εναλλαγή

Η κατηγορία C διαθέτει σεντάν και χάτσμπακ. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι το επόμενο μοντέλο Togg θα είναι σεντάν, μπορούμε να πούμε ότι το sedan Togg θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2025. Γιατί το λέει ο ίδιος ο Karakash.

Τιμοκατάλογος εναλλαγής: Πόσο κοστίζει ένα εγχώριο αυτοκίνητο;  (2023)

Τιμοκατάλογος εναλλαγής: Πόσο κοστίζει ένα εγχώριο αυτοκίνητο; (2023)

Η Togg, ένας νέος παίκτης στην αυτοκινητοβιομηχανία, είναι μια από τις πιο trendy εταιρείες στη χώρα μας. Εδώ είναι ο τιμοκατάλογος Togg T10X!

Ο Karakash έκανε αυτές τις δηλώσεις δείχνοντας στους δημοσιογράφους το εργοστάσιο Gemlik του Togg. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη έως το τέλος του 2024 και στοχεύει να έχει το όχημα έτοιμο για χρήση το 2025.

Σύμφωνα με τον Karakash, το στυλ coupe υιοθετήθηκε στα επιβατικά αυτοκίνητα, λαμβάνοντας υπόψη την αντίσταση στον αέρα και τις νεανικές προτιμήσεις, και εργάζεται σε ένα νέο μοντέλο που θα μπορούσε να έχει coupe-sedan ή coupe-cross lines.

εναλλαγή

Η εταιρεία, γνωρίζοντας ότι έχει δεχτεί κριτική για την παράδοση, έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις σε αυτήν την κατάσταση. Η Togg, η οποία στο παρελθόν εργαζόταν σε μία βάρδια και παρήγαγε 170 αυτοκίνητα ανά βάρδια, τώρα στοχεύει να παράγει συνολικά 280 αυτοκίνητα την ημέρα στη δεύτερη βάρδια.

Τι γίνεται με την αποστολή στο Togg;  Ανακοινώθηκε ο αριθμός των Τ10Χ στους δρόμους!

Τι γίνεται με την αποστολή στο Togg; Ανακοινώθηκε ο αριθμός των Τ10Χ στους δρόμους!

Η εγχώρια εταιρεία αυτοκινήτων μας, Togg, ανακοίνωσε πόσα οχήματα έχουν κυκλοφορήσει από τον Μάιο, όταν ξεκίνησε η ημερομηνία παράδοσης.

Η εταιρεία αναμένει επίσης συνολική επένδυση 1,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. Τα 500 εκατομμύρια ευρώ από αυτά τα χρήματα προέρχονται από εταίρους, και τα υπόλοιπα – δάνεια.