Διακοσμητικά Discord Avatar διαθέσιμα

Διακοσμητικά Discord Avatar διαθέσιμα

September 28, 2023 0 By admin

Το Discord, το οποίο είναι μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το Twitter, ή το νέο του όνομα X, εργάζεται πρόσφατα σε ορισμένες σημαντικές καινοτομίες. Η πλατφόρμα, η οποία πρόσφατα πρόσφερε την επιλογή αλλαγής του εικονιδίου της εφαρμογής για κινητά, άρχισε τώρα να προσφέρει τη δυνατότητα επί πληρωμή.

Το Discord αρχίζει να αναπτύσσει το Avatar Charms

Το Discord φαίνεται να προσπαθεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα με τις δυνατότητες που πρόσθεσε πρόσφατα. Η πλατφόρμα, η οποία προσθέτει νέα πλεονεκτήματα στη συνδρομή Nitro, η οποία παρέχει στον χρήστη μια σειρά από προνόμια, ετοιμάζεται τώρα να παρουσιάσει το Avatar Decorations.

Το Discord αρχίζει να αναπτύσσει το Avatar Charms
Discord, προβολή Avatar Decorations.

Διχόνοια, Nitro άρχισε να εφαρμόζει τη λειτουργία Avatar Beautification για να δώσει προτίμηση στους χρήστες της. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στο χρήστη να τοποθετήσει ένα κινούμενο μοτίβο στην εικόνα του προφίλ του. Τελική φαντασία, το anime, ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ πυρήνας δίσκου Στα θέματά τους υπάρχουν διάφορα μοτίβα.

Τέλος: Η πολυαναμενόμενη λειτουργία είναι επιτέλους εδώ στο Discord!

Τέλος: Η πολυαναμενόμενη λειτουργία είναι επιτέλους εδώ στο Discord!

Οι χρήστες κονσόλας Xbox απέκτησαν τη δυνατότητα Discord που ήθελαν. Τόσο πολύ που τώρα μπορείτε να κάνετε ροή παιχνιδιών.

Είναι πολύ αξιοσημείωτο ότι τα πρότυπα που προσφέρονται με τη λειτουργία Avatar Decorations είναι επί πληρωμή. Γιατί υπάρχουν λίγες δωρεάν επιλογές, αλλά οι περισσότερες προσφέρονται επί πληρωμή, ακόμη και για συνδρομητές Nitro. Οι τιμές δεν είναι σταθερές και ποικίλλουν ανάλογα με τη διακόσμηση.

Τελική φαντασία Τα θεματικά μοτίβα είναι αυτή τη στιγμή τα πιο ακριβά διακοσμητικά. Τα μοτίβα λοιπόν Nitro με ειδική έκπτωση για τους συνδρομητές 60 TL ενώ για κανονικούς χρήστες 86,99 TL στο επίπεδο Φυσικά, μέχρι στιγμής είναι. Λαμβάνοντας υπόψη την ισοτιμία του δολαρίου, η οποία πρόσφατα άρχισε να αυξάνεται στην Τουρκία, οι τιμές ενδέχεται να ενημερωθούν.

Το Discord αρχίζει να αναπτύσσει το Avatar Charms

Προς το παρόν είναι άγνωστο πότε το Discord θα προσφέρει Avatar Decorations σε όλους τους χρήστες. Όπως είπαμε και προηγουμένως, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρώιμη πρόσβαση και μόνο λίγες εκδόσεις είναι διαθέσιμες. Nitro οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση.

Το Discord συνεχίζει να καινοτομεί, ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόζουν τα προφίλ τους με περισσότερες λεπτομέρειες. Σε αυτό το πλαίσιο, η πλατφόρμα θα εισαγάγει σύντομα μια άλλη νέα δυνατότητα. Αυτή η λειτουργία παραμένει μυστική προς το παρόν.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Πώς σας φαίνεται η δυνατότητα διακόσμησης avatar του Discord; Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα μοτίβο για την εικόνα του προφίλ σας; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.