Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Watch 2 Pro

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Watch 2 Pro

September 5, 2023 0 By admin

xiaomi, ολοκλήρωσε τις εργασίες για το νέο της μοντέλο για να αυξήσει τον ανταγωνισμό με τη Samsung και την Apple στην αγορά των έξυπνων ρολογιών. Ένας γνωστός αναλυτής του Digital Chat Station μοιράστηκε ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου Xiaomi Watch 2 Pro που εμφανίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Watch 2 Pro

Υποστηρίζεται ότι ορισμένα αξεσουάρ θα κυκλοφορήσουν μαζί με την οικογένεια Xiaomi 14 σε μια εκδήλωση στις 16 Σεπτεμβρίου. Λέγεται ότι η Xiaomi θα παρουσιάσει το μοντέλο Watch 2 Pro για να προσεγγίσει περισσότερους χρήστες στην αγορά των έξυπνων ρολογιών.

Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Watch 2 Pro

Η Xiaomi θα έρθει με οθόνη OLED στο νέο της ναυαρχίδας smartwatch. Σημειώστε ότι η εταιρεία περιλαμβάνει ένα πάνελ AMOLED στο μοντέλο Watch S2.

Προπονητής ύπνου, όχι έξυπνο ρολόι: Παρουσιάστηκε ο ανταγωνιστής του Apple Watch Garmin Venu 3!

Προπονητής ύπνου, όχι έξυπνο ρολόι: Παρουσιάστηκε ο ανταγωνιστής του Apple Watch Garmin Venu 3!

Το Garmin Venu 3 και η μικρότερη του έκδοση, το Garmin Venu 3S, κυκλοφόρησαν και τραβούν την προσοχή με τα χαρακτηριστικά τους. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η συσκευή, η οποία διαθέτει τη λειτουργία eSIM, θα παρουσιαστεί με υποστήριξη 4G. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η συσκευή θα διαθέτει μικρόφωνο για την πραγματοποίηση κλήσεων.

Το μοντέλο Xiaomi Watch 2 Pro θα προσφέρεται σε χρήστες με μπαταρία 520 mAh. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συσκευή θα έχει μέση διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ημέρες. Στο μοντέλο Xiaomi Watch S2, αυτή η τιμή είναι περίπου 12 ημέρες.

Το Xiaomi Watch 2 Pro θα έχει αισθητήρες SpO2 και καρδιακού ρυθμού, που βλέπουμε και σε άλλα smartwatches. Η λειτουργία παρακολούθησης σπορ στη συσκευή λέγεται ότι προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τον προκάτοχό της.

Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο smartwatch της Xiaomi; Οι δυνατότητες του Watch 2 Pro ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας; Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.