Διέρρευσαν ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του Redmi K70!  Εδώ είναι περισσότερα

Διέρρευσαν ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του Redmi K70! Εδώ είναι περισσότερα

October 17, 2023 0 By admin

RedmiΝέο μοντέλο με υψηλές επιδόσεις Redmi K70ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά γίνονται ξεκάθαρα. Το K70, το οποίο εμφανίστηκε στις διαρροές σήμερα, φαίνεται να είναι παρόμοιο με το Xiaomi 13T. Εδώ είναι όλες οι γνωστές λεπτομέρειες του Redmi K70.

Το Redmi K70 με Snapdragon 8 Gen 3 είναι έτοιμο!

Φέτος, η Redmi θα παρουσιάσει το νέο της μοντέλο K70. Η εταιρεία, που πήρε τις αναμενόμενες επιδόσεις από το Redmi K60, πρόκειται τώρα να αναβιώσει την αγορά με το μοντέλο K70. K70, για τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του οποίου πληροφορηθήκαμε από τις σημερινές διαρροές, προφανώς Xiaomi 13TΘα έχει σχέδιο. Το Xiaomi 13T, το οποίο διαθέτει τετράγωνο σύμπλεγμα κάμερας, είναι ήδη μια κομψή συσκευή. Αλλά Κ70 Η νέα σχεδίαση του μοντέλου θα άρεσε περισσότερο στους χρήστες.

redmi-k70-design-leaked-2

Όταν εξετάζουμε άλλες πληροφορίες που διέρρευσαν, RedmiΜπορούμε να δούμε ότι μετά το μοντέλο K60, χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή που αναπτύχθηκε από την Qualcomm για το K70. Qualcommνέο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3Το Redmi K70, το οποίο θα λειτουργεί στη βάση, υπόσχεται υψηλές επιδόσεις χάρη στη διαμόρφωση 1 + 2 + 5 πυρήνων.

Το Redmi Note 13 Pro, που μετράει μέρες σε όλο τον κόσμο, έφτασε!

Το Redmi Note 13 Pro, που μετράει μέρες σε όλο τον κόσμο, έφτασε!

Το Redmi Note 13 Pro εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων NRRA με τον αριθμό μοντέλου 2312RA50G. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το τηλέφωνο!

Το Redmi προσφέρει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 67W στην πλευρά της μπαταρίας K60, σύμφωνα με το μοντέλο K70 που διέρρευσε. Γρήγορη φόρτιση 90 W θα χρησιμοποιήσω Το μοντέλο Pro έχει αυτήν την τιμή 120 WΑναμένεται να αυξηθεί σε . Αν αυτή η μπαταρία 5000 mAh θα είναι σε πλήρη δυναμικότητα.

Σε γενικές γραμμές, το K70 έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τους ανταγωνιστές του. Φυσικά, η χρήση του chipset Snapdragon 8 Gen 3 θα διευρύνει το χάσμα με άλλα μοντέλα όσον αφορά τις επιδόσεις. Πώς σας φαίνεται ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του Redmi K70; Πιστεύετε ότι είναι αρκετό; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.