Διέρρευσαν ορισμένοι ηθοποιοί των νέων Fantastic Four – ShiftDelete.Net

Διέρρευσαν ορισμένοι ηθοποιοί των νέων Fantastic Four – ShiftDelete.Net

September 3, 2023 0 By admin

Marvel’s Fantastic Το κουαρτέτο ξαναρχίζει. Η σειρά, η οποία θα επιστρέψει στο σύμπαν της Marvel με εντελώς νέα πρόσωπα, έχει προγραμματιστεί να συναντήσει τους θεατές της στις 2 Μαΐου 2025. Ωστόσο, είναι απίθανο να έχει χρόνο να συναντήσει την προγραμματισμένη ημερομηνία στο ημερολόγιο. Επίσης, η Marvel δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το καστ των νέων Fantastic Four. Αλλά ο Τζεφ Σνάιντερ έχει στο μυαλό του έναν τίτλο για τον Doctor Doom. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η Marvel επέλεξε το Doctor Doom για το νέο της Fantastic Four!

Μας ενδιαφέρουν περισσότερα από τους τέσσερις υπερήρωες στο Fantastic Four. Θέλουμε επίσης να μάθουμε ποιοι θα υποδυθούν τους κακούς αυτής της πρώτης ταινίας και ποιοι θα είναι οι κακοί. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο πολυσύμπαν έπος που τελειώνει με το Avengers: Secret Wars, ο Doctor Doom μοιάζει με τον κύριο ανταγωνιστή της ιστορίας.

Το νέο καστ των νέων Fantastic Four γίνεται σταδιακά ξεκάθαρο

Αλλά οι περισσότερες φήμες για την ιστορία του Fantastic Four συνοψίζονται στο γεγονός ότι ο Doctor Doom δεν είναι ο κύριος κακός στην ταινία. Αντίθετα, ο αντι-ήρωας μπορεί να έχει δευτερεύοντα ρόλο. Υποτίθεται ότι οι κύριοι κακοί του Fantastic Four θα είναι ο Galacturi και ο Silver Surfer. Ως αποτέλεσμα αυτών των αναλύσεων, το γεγονός ότι η δράση του Doctor Doom διαδραματίζεται μόνο στους τίτλους της ταινίας δεν θα εκπλήξει τους θαυμαστές του.

Ο Τζεφ Σνάιντερ είπε την Πέμπτη στο podcast του The Hot Mic ότι άκουσε ότι σκέφτεται τον Τζος Χάρτνετ για τον ρόλο του Doctor Doom της Marvel. Ο Τζος Χάρτνετ έπαιξε τον Έρνεστ Λόρενς στο Oppenheimer του Christopher Nolan. Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί σε μεγάλες επιτυχίες πρόσφατα, ήταν ένα από τα αστέρια του Oppenheimer που ξεχώρισαν. Το ανερχόμενο αστέρι Josh Hartnett θα μπορούσε να είναι τέλειο για μια νέα έκδοση του Doctor Doom.

Ο Snyder έδωσε επίσης πρόσθετες λεπτομέρειες για τα διάφορα καστ που εξετάζει η Marvel για τους Fantastic Four. Ανάμεσα σε αυτές τις πρόσθετες λεπτομέρειες είναι πληροφορίες ότι η Βανέσα Κίρμπι θα είναι στο ρόστερ της Sue Storm. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Επίσης, η Marvel θα μπορούσε να τραβήξει τους Fantastic Four γύρω από την Invisible Woman.

Η Marvel δεν θα ανακοινώσει το καστ των Fantastic Four παρά μόνο αφού τελειώσει η απεργία. Επίσης, η Marvel ενδέχεται να μην είναι σε θέση να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά μέχρι το 2025. Φυσικά, έχει αρκετό χρόνο για να γυρίσει την ταινία και να την παραδώσει στην ώρα του. Αλλά δεν είναι σαφές πότε οι συγγραφείς και οι παίκτες θα τερματίσουν τις απεργίες τους. Επίσης, ενώ υπάρχουν πολλά έργα στο ημερολόγιο που περιμένουν να κυκλοφορήσουν, τα νέα Fantastic Four θα περιμένουν τη σειρά τους.