Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ: Ορίστηκε η ημερομηνία εκλογών!

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ: Ορίστηκε η ημερομηνία εκλογών!

October 1, 2023 0 By admin

Παραμένει ασαφές πότε θα διεξαχθούν οι τοπικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται κάθε 5 χρόνια στην Τουρκία, το 2024. Το θέμα αυτό ξεκαθαρίστηκε επιτέλους χάρη στην Απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου που δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η 28η Μαρτίου 2024 έχει ανακοινωθεί ως ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών!

Οι τοπικές εκλογές είναι εκλογές που πραγματοποιούνται για τον καθορισμό των τοπικών κυβερνήσεων στην Τουρκία. Οι εκλογές που γίνονται για τον καθορισμό δημάρχων, δημάρχων, μελών δημοτικών συμβουλίων, μελών επαρχιακών συμβουλίων, προέδρων και συμβουλίων δημογερόντων είναι σημαντικές από την άποψη της τουρκικής δημοκρατίας.

Οι εκλογές γίνονται κάθε 5 χρόνια. Οι τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές διεξήχθησαν το 2019. Στις τοπικές εκλογές του 2024 θα διεξαχθούν εκλογές και στις 81 επαρχίες της Τουρκίας, και στις 922 περιφέρειες, και στους 30 δήμους και στους 328 επαρχιακούς δήμους.

Το νέο εγκεφαλικό κέντρο της NASA θα το διαχειρίζεται Τούρκος!

Το νέο εγκεφαλικό κέντρο της NASA θα το διαχειρίζεται Τούρκος!

Στη σημερινή ανάρτησή της, η NASA ανακοίνωσε ότι ο Serkan Bashtug ονομάστηκε Αρχηγός Μονάδας LSP. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η 28η Μαρτίου 2024 ανακοινώθηκε ως ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εξοικειωθείτε πλήρως με τη σχετική απόφαση μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.