Δείτε ότι ο σκύλος ρομπότ λαμβάνει υποστήριξη από το ChatGPT

Δείτε ότι ο σκύλος ρομπότ λαμβάνει υποστήριξη από το ChatGPT

October 29, 2023 0 By admin

Γνωστός για τα επιτυχημένα έργα του Boston Dynamics, έδωσε νέες ικανότητες στον τετράποδο ρομπότ σκύλο του Spot. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα Σημείο, μιλά με βρετανική προφορά και κάνει κριτική για τις επιχειρήσεις της εταιρείας. Αν όλα αυτά ChatGPT Το κάνει με βοήθεια

Ηχείο ChatGPT, φωνή και ντόπινγκ για σκύλο ρομπότ Spot

Ο σκύλος ρομπότ της Boston Dynamics, γνωστός για τις ενδιαφέρουσες κινήσεις του, είναι εξοπλισμένος με ηχείο και υποστηρίζει ChatGPT. Έτσι, μπορεί πλέον να δημιουργεί φωνητικές απαντήσεις ακούγοντας τον χρήστη. Χρησιμοποιεί επίσης νέους αισθητήρες για να κατανοήσει το περιβάλλον του και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους ανθρώπους γύρω του.

Οι δεξιότητες συνομιλίας του Spot είναι ενδιαφέρουσες χάρη στην υποστήριξη ChatGPT. Αυτό του επιτρέπει να έχει φυσικές συζητήσεις και τον βοηθά να αποκτήσει διαφορετικές προσωπικότητες κατά την περιοδεία. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας, μπορεί να περιφέρεται στο γραφείο με διάφορες μορφές, από αρχαιολόγο έως έφηβο.

Το Hypnotized ChatGPT μπορεί να σας ξεγελάσει!

Το Hypnotized ChatGPT μπορεί να σας ξεγελάσει!

Το Hypnotized ChatGPT και το Google Bard κάνουν μερικές αρκετά επικίνδυνες προτάσεις. Γράφει ακόμη και κακόβουλο κώδικα.

Το γεγονός ότι ο σκύλος-ρομπότ έχει φωνή και υποστηρίζει το ChatGPT υπογραμμίζει επίσης ότι ο σκοπός του επεκτείνεται καθημερινά. Η Boston Dynamics είπε ότι η ικανότητα λεκτικής αλληλεπίδρασης μπορεί να βοηθήσει τα ρομπότ να κατανοήσουν τις εργασίες.

Ωστόσο, το τετράποδο ρομπότ, σχεδιασμένο για αστυνομική και στρατιωτική χρήση, μπορεί επίσης να κατασκοπεύει με τις κάμερές του και να επικοινωνεί με την ομιλία. Αυτή η κατάσταση ανησυχεί πολλούς χρήστες τόσο για την ασφάλεια όσο και για το μέλλον.

SDNshiftdelete.net

Καθώς οι κόσμοι των ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης συμπλέκονται, ερωτήματα θα συνεχίσουν να προκύπτουν. Ωστόσο, η Boston Dynamics τονίζει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το Spot για στρατιωτικούς σκοπούς.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.