Αυτό το hack κενού θα μειώσει σημαντικά την ποσότητα της σκόνης

Αυτό το hack κενού θα μειώσει σημαντικά την ποσότητα της σκόνης

June 18, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Πριν από χρόνια βρήκα τον τέλειο τρόπο να μειώσω τη σκόνη στο σπίτι μου. Αυτό το vacuum hack αλλάζει το παιχνίδι και είναι εύκολο να γίνει. Το καθάρισμα των σπιτιών μας δεν είναι πάντα εύκολο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε συντομεύσεις και εισβολές που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Παρακάτω θα βρείτε ένα απλό hack κενού που κάνει ακριβώς αυτό.

    Μια αμυχή κενού μειώνει τη σκόνη

Ένα vacuum hack για να το μοιραστείτε με όλους

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Οι περισσότεροι από εμάς σκουπίζουμε με ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα. Είτε λόγω του ότι έχουμε κατοικίδια που πετούν, παιδιά που πέφτουν τροφή, είτε λόγω της τυπικής σκόνης και των υπολειμμάτων της καθημερινής ζωής, το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα είναι μια καθημερινή αγγαρεία με την οποία ασχολούμαστε όλοι.

Από τότε που αγόρασα το δικό μου Ηλεκτρική σκούπα Samsung Jet Cordless Stick με Clean Station, ο καθαρισμός είναι παιχνιδάκι. Μου άρεσε τόσο πολύ που αγόρασα δύο από αυτά – ένα κάτω και ένα από πάνω. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε, ειδικά αυτή. Κάνει πραγματικά μια μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται να κρατήσω το σπίτι μου καθαρό.

Επίσης, εάν θέλετε να απολυμάνετε ενώ σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα, ρίξτε μια ματιά στη φορητή ηλεκτρική σκούπα UVC Raycop Go. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να απολυμάνετε και να καθαρίσετε το σπίτι σας. Ευτυχώς, μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα με τη φορητή ηλεκτρική σκούπα UVC Raycop Go. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα σπίτια μας είναι καθαρά και απολυμανμένα. Επιπλέον, μπορείτε να καθαρίσετε με ασφάλεια το τηλέφωνο, τα καθίσματα αυτοκινήτου και αεροπλάνου, το δωμάτιο ξενοδοχείου, τις αποσκευές σας και πολλά άλλα.

Το Raycop Go απολυμαίνει και καθαρίζει

Είστε έτοιμοι για την καλύτερη ηλεκτρική σκούπα;

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ηλεκτρικής σκούπας που έχετε, όλα συνοδεύονται από καλάθια σκόνης που πρέπει να καθαριστούν. Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε αυτό είναι η σκόνη που σηκώνει όταν αδειάζει. Φυσικά, όλοι το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Ανοίγουμε την κατσαρόλα, ανοίγουμε το καπάκι του σκουπιδοτενεκέ και το πετάμε!

Φυσικά, εδώ μπαίνει το χάος, με τη σκόνη να σκάει παντού. Λοιπόν, δεν πρέπει να είναι πια έτσι! Μόλις μάθετε αυτή την ηλεκτρική σκούπα να μειώνει τη σκόνη, δεν θα επιστρέψετε ποτέ στο ακατάστατο παρελθόν σας.

Έτσι το μόνο που κάνετε είναι πιάσε μια χαρτοπετσέτα και φρόντισε να είναι ωραία και υγρή. Στη συνέχεια, το τοποθετείτε σε έναν κάδο απορριμμάτων ή πλαστική σακούλα και πετάτε το περιεχόμενο απευθείας σε μια υγρή χαρτοπετσέτα. Αυτό διασφαλίζει ότι η σκόνη και τα υπολείμματα θα κολλήσουν στο βρεγμένο χαρτί και θα παραμείνουν στη θέση τους.

Μου αρέσει κυρίως να χρησιμοποιώ μια πλαστική σακούλα παντοπωλείου, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον κάδο απορριμμάτων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μια υγρή χαρτοπετσέτα και είστε έτοιμοι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πόσο εύκολα αυτή η ηλεκτρική σκούπα θα μειώσει τη σκόνη στο σπίτι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μια άλλη υγρή χαρτοπετσέτα πάνω από το περιεχόμενο και να τοποθετήσετε σκόνη και υπολείμματα ανάμεσά τους. Μου αρέσει να το κάνω αυτό γιατί φροντίζει να μην πάει πουθενά η σκόνη.

Μοιραστείτε αυτό το εργαλείο καθαρισμού με όλους!

Είμαι βέβαιος ότι αυτό το hack κενού είναι δημοφιλές, αλλά δεν έχω δει φίλους ή συγγενείς να το χρησιμοποιούν. Γι’ αυτό το μοιράζομαι μαζί σας, ώστε να μειώσετε επιτέλους την ποσότητα της σκόνης που ρίχνετε γύρω από το σπίτι σας. Επιπλέον, είναι ένα πολύ υγιές συναίσθημα όταν δεν απλώνω ξανά τη βρωμιά που έχω δουλέψει τόσο σκληρά για να καθαρίσω.

Στην ιδανική περίπτωση, θα χρησιμοποιείτε μια υγρή χαρτοπετσέτα κάθε φορά που χρειάζεται να καθαρίσετε το δοχείο της ηλεκτρικής σας σκούπας και δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αντιμετωπίσετε ιπτάμενη σκόνη και υπολείμματα. Σε τελική ανάλυση, αν μπορούμε να κάνουμε μια απλή εργασία για να κάνουμε τα σπίτια μας πιο καθαρά, αξίζει τον κόπο, και αυτό το hack είναι ακριβώς αυτό!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλες τις αμυχές καθαρισμού σπιτιού μας! Και αν γνωρίζετε κάποια κόλπα καθαρισμού που θα θέλατε να μοιραστούμε, ενημερώστε μας.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Αυτό το hack κενού θα μειώσει σημαντικά τη σκόνη - Sassy Townhouse Living
Καθαρισμός αμυχών

Εάν απολαμβάνετε τα οφέλη ενός καθαρού σπιτιού, αυτές οι μέθοδοι καθαρισμού θα σας φέρουν πολλή χαρά και θα μειώσουν τον χρόνο που αφιερώνετε στον καθαρισμό. Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Κανείς δεν θέλει να περάσει όλη την ημέρα καθαρίζοντας ή οργανώνοντας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️