Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα της χρονιάς: Το Warcraft Rumble έρχεται!

Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα της χρονιάς: Το Warcraft Rumble έρχεται!

October 5, 2023 0 By admin

Το Warcraft Rumble, που αναπτύχθηκε από την Blizzard Entertainment και έχει τη δυνατότητα να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά του 2023, έρχεται τόσο για iOS όσο και για Android. Το παιχνίδι, για το οποίο έχει ξεκινήσει η προεγγραφή, θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Warcraft Rumble θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου

Από το Winter Springs μέχρι το Prey Cove, το Horde και η Alliance ενώνονται γύρω από μια θεαματική νέα μηχανή που ζωντανεύει τις μινιατούρες των διάσημων ηρώων και των κακών τους για να πολεμήσουν σε ξέφρενες στρατηγικές συγκρούσεις.

Το Warcraft Rumble προσκαλεί τους παίκτες να δημιουργήσουν στρατούς από τους αγαπημένους τους ήρωες και κακούς του Warcraft και να πολεμήσουν σε συναρπαστικά σενάρια που έχουν σχεδιαστεί για να δοκιμάσουν την τακτική τους δεινότητα.

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα αξεσουάρ για παίκτες κινητών!

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα αξεσουάρ για παίκτες κινητών!

Δημιουργήστε τις δυνάμεις σας από μίνι συλλογές, ξεκινώντας από τους αρχηγούς των στρατών σας. Κάθε αποστολή ενός παίκτη παρουσιάζει ένα μοναδικό στρατηγικό παζλ προς επίλυση και οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμόσουν έξυπνα τις τακτικές τους σε πραγματικό χρόνο για να ξεπεράσουν αυτές τις τρελές προκλήσεις.

Προεγγραφείτε σήμερα στον επίσημο ιστότοπο του Warcraft Rumble για να ειδοποιηθείτε για την επίσημη κυκλοφορία. Οι χρήστες Android μπορούν να προεγγραφούν επισκεπτόμενοι το Google Play Store και οι χρήστες της Apple μπορούν να προπαραγγείλουν από το Apple App Store σήμερα.

Γνωστές λεπτομέρειες για το παιχνίδι

Το Warcraft Rumble έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού: 2v2, 3v3 και 5v5. Οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν άλλους παίκτες σε αυτές τις λειτουργίες. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε τρεις διαφορετικές αρένες. Αυτές οι αρένες βασίζονται σε εμβληματικές τοποθεσίες στο σύμπαν του Warcraft.

Οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν έναν από τους 20 διαφορετικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού. Αυτοί οι χαρακτήρες προέρχονται από διάφορες φυλές και κατηγορίες του σύμπαντος του Warcraft. Το Warcraft Rumble είναι δωρεάν για παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει πληρώσει μικροσυναλλαγές για ορισμένα αντικείμενα.tunesharemore_vert