Αυτό θα αλλάξει εντελώς: η Apple θα ενημερώσει τα AirPods!

Αυτό θα αλλάξει εντελώς: η Apple θα ενημερώσει τα AirPods!

October 26, 2023 0 By admin

Η Apple, ένα από τα σημαντικά ονόματα στον κόσμο της τεχνολογίας, βρίσκεται στην ατζέντα με πολλά επιτυχημένα προϊόντα. Μία από τις πιο επιτυχημένες κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας είναι τα AirPods. Η Apple έχει επενδύσει πολλά στα AirPods, ειδικά πρόσφατα. Σύμφωνα με τα νέα, η σειρά AirPods ενδέχεται να έρθει με διαφορετικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά τα επόμενα χρόνια.

Το AirPods Max θα εμφανιστεί σε νέα χρώματα!

μήλομια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές στα AirPods κάνει μεγάλες επενδύσεις. Τα πρόσφατα νέα φαίνεται να το επιβεβαιώνουν. Σύμφωνα με τα νέα, η επόμενη σειρά AirPods θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό.

Αυτό θα αλλάξει εντελώς η Apple θα ενημερώσει τα AirPods!

Η εν λόγω είδηση ​​αποκάλυψε ότι η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει τα βασικά της AirPods και AirPods Max το 2024. Το AirPods Pro φέρεται να ενημερωθεί το 2025. Η χρονιά που η Apple άλλαξε τη σχεδίαση των τυπικών ακουστικών ήταν το 2021, όταν η εταιρεία κυκλοφόρησε τα AirPods 3ης γενιάς.

Οι ιδιοκτήτες AirPods δεν πρέπει να προσέχουν: Θρυλικά χαρακτηριστικά έχουν εμφανιστεί στο Pixel Buds Pro!

Οι ιδιοκτήτες AirPods δεν πρέπει να προσέχουν: Θρυλικά χαρακτηριστικά έχουν εμφανιστεί στο Pixel Buds Pro!

Στην τελευταία της ενημέρωση για το Pixel Buds Pro, η Google φέρνει αναγνώριση ομιλίας, Bluetooth υπερευρείας ζώνης και λειτουργία παιχνιδιού χαμηλής καθυστέρησης.

Δεν είναι ακόμη σαφές τι σχεδιάζει να επανασχεδιάσει η Apple στα επερχόμενα AirPods 4ης γενιάς και AirPods Pro 3ης γενιάς. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη έκθεση δίνει κάποια εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο μοντέλο. Στα AirPods 4ης γενιάς μείωση θορύβου ΚΑΙ εύρημα για ειδοποιήσεις κουτί φόρτισης με ηχεία Υποστηρίζεται ότι αυτό θα συμβεί.

Άλλα νέα είναι πιθανώς και τα δύο νέα AirPods Φόρτιση USB θα έχει λειτουργία Ωστόσο, τα ακουστικά AirPods Max με νέα χρώματα Υπάρχει επίσης πιθανότητα να το συναντήσουμε. Όταν κοιτάμε το μοντέλο AirPods Pro 3ης γενιάς, βλέπουμε τα χαρακτηριστικά της Apple που σχετίζονται με την ακοή καθώς και εντελώς νέο σχέδιο ΚΑΙ πατατακι Πιστεύεται ότι θα φέρει

Ποια είναι η γνώμη σας για την αντικατάσταση των AirPods; Πώς πιστεύετε ότι θα είναι τα νέα AirPods; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!