Αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο: η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης στην Adobe!

Αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο: η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης στην Adobe!

October 6, 2023 0 By admin

Η Adobe, ο σημαντικότερος παίκτης στον κόσμο των γραφικών, ετοιμάζεται για επαναστατικές καινοτομίες στα προγράμματά της. Η εταιρεία, η οποία στοχεύει να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, μετράει μέρες μέχρι μια σημαντική ενημέρωση. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει στους ερασιτέχνες να επεξεργάζονται φωτογραφίες!

Η νέα δυνατότητα της Adobe με δυνατότητα AI στοχεύει να διευκολύνει τους χρήστες να εργάζονται ακόμη και χωρίς γνώσεις ή δεξιότητες σχεδιασμού. Θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου Adobe Max Αυτή η καινοτομία, που αναμένεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φαίνεται να δίνει νέα πνοή στον κόσμο του design.

Τεχνητή νοημοσύνη

Θα συμπεριληφθεί στα προγράμματα της Adobe Έργο Stardust Ο επονομαζόμενος μηχανισμός τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα αντικείμενα στις φωτογραφίες και να τα αλλάζει, να τα διαγράφει, ακόμη και να τα μετακινεί εύκολα. Η εταιρεία δημοσίευσε με διαφημιστικό Μια καθαρά ορατή λεπτομέρεια τραβάει την προσοχή με την ισχυρή δομή της.

Η Adobe παρουσίασε την οικογένεια Elements 2023!  Τι προσφέρει;

Η Adobe παρουσίασε την οικογένεια Elements 2023! Τι προσφέρει;

Η Adobe παρουσίασε το Photoshop και το Premiere Elements 2023, που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε φωτογραφίες και βίντεο. Τι προσφέρει λοιπόν;

Το σύντομο διαφημιστικό που κυκλοφόρησε τονίζει ότι το αντικείμενο της φωτογραφίας – σε αυτό το παράδειγμα, μια κίτρινη βαλίτσα και η σκιά της – μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν και να εφαρμοστούν οι επιθυμητές αλλαγές χωρίς να απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες.

Όλες οι οπτικές αλλαγές που γίνονται από το χαρακτηριστικό εφαρμόζονται πολύ φυσικά αναλύοντας την υπόλοιπη φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, έρχεσαι αντιμέτωπος με αποτελέσματα που φαίνονται απολύτως φυσικά και μπορούν να χαρακτηριστούν επαγγελματικά.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την εν λόγω ενημέρωση AI; Πιστεύετε ότι η λειτουργία θα είναι τόσο επιτυχημένη όσο αναμενόταν; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.