Αποκλείστηκε λογαριασμός 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων από το Steam!

Αποκλείστηκε λογαριασμός 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων από το Steam!

October 7, 2023 0 By admin

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ψηφιακών παιχνιδιών στον κόσμο Μερικές φορές ορισμένοι χρήστες μπορούν να αποκλειστούν από το Steam για ενδιαφέροντες λόγους. Το τελευταίο παράδειγμα αυτού είναι ο χρήστης με το πιο πολύτιμο απόθεμα στον κόσμο στο Steam. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Ο λογαριασμός Steam του St4ck έχει αποκλειστεί από την κοινότητα! Ευτυχώς αφαιρέθηκε

βαλβίδα, Αντεπίθεση 2 πώληση αγαθών και αξιολόγηση 1,5 εκατομμύρια δολάρια (15 εκατομμύρια TL αν η ισοτιμία δολαρίων Steam είναι 10 TL) διαθεσιμότητα αποθέματος St4ck Η κοινότητα έχει αποκλείσει τον καθορισμένο παίκτη. Αυτή η απαγόρευση κίνησε την περιέργεια, δημιουργώντας ένα ερωτηματικό στο μυαλό.

Ο λογαριασμός Steam του St4ck έχει αποκλειστεί από την κοινότητα!  Ευτυχώς αφαιρέθηκε

Οπως ξέρεις Αντεπίθεση 2Ορισμένα αντικείμενα είναι αρκετά πολύτιμα. Γιατί οι τιμές είναι σε χιλιάδες δολάρια. Φυσικά, οι υψηλές τιμές δημιουργούν μια μεγάλη αγορά σε αυτόν τον τομέα. Ένας χρήστης με το όνομα St4ck είναι επίσης πωλητής τρίτου μέρους και κατέχει εξέχουσα θέση σε αυτήν την αγορά. Φυσικά, ο St4ck είναι διάσημος χρήστης όχι για αυτόν τον λόγο, αλλά επειδή το απόθεμά του είναι πολύτιμο και το επίπεδο Steam του είναι υψηλό.

Μην το χάσετε: Το Steam έκανε ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι δωρεάν!

Μην το χάσετε: Το Steam έκανε ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι δωρεάν!

Το Steam έκανε το δημοφιλές online παιχνίδι διαθέσιμο δωρεάν στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

St4ck, ευτυχώς, λίγο καιρό μετά την απαγόρευση της κοινότητας, η απαγόρευση άρθηκε. Ωστόσο, ο λόγος για τον περιορισμό δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστός. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει κατηγορία ότι ο χρήστης έκανε δήλωση ενάντια στους κανόνες του Steam.

Αλλά αυτή η πιθανότητα είναι αρκετά χαμηλή. Ωστόσο, υπάρχουν και φήμες ότι διέπραξε απάτη πουλώντας το προϊόν. Στο παρελθόν St4ck Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν διάφορες καταγγελίες για απάτη. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σημειωθεί ότι η Valve δεν ανέχεται τέτοια προβλήματα.

Ο λογαριασμός Steam του St4ck έχει αποκλειστεί από την κοινότητα!  Ευτυχώς αφαιρέθηκε

Αν δεν αρθεί η απαγόρευση της κοινότητας St4ck, θα υπήρχαν τεράστιες απώλειες. Γιατί στο απόθεμα του χρήστη 400 χιλιάδες δολάριαness AWP Dragon Loreο καθένας 90 χιλιάδες δολάρια υπάρχουν πέντε Αυτοκόλλητο μεμβράνης Katowice 2014 και τιμές Από 5 έως 40 χιλιάδες δολάρια Υπάρχουν πολλά πιστόλια και μαχαίρια από . Υπάρχουν εκατομμύρια πολύτιμα και άχρηστα πράγματα.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Τι νομίζετε St4ck Γιατί απαγορεύτηκε η κοινότητα του χρήστη με το όνομα; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.