Αποκαλύφθηκε η ιστορία του Far Cry 7

Αποκαλύφθηκε η ιστορία του Far Cry 7

September 28, 2023 0 By admin

Τον τελευταίο καιρό, το νέο παιχνίδι στη δημοφιλή σειρά δράσης της Ubisoft βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη με διαρροές. Far Cry 7 (ή Far Cry RiseΗ νέα παραγωγή, η οποία αναμένεται να ονομάζεται ) λέγεται ότι βρίσκεται στην Κορέα. επιπλέον Far Cry 7 ιστορία εμφανίστηκε

Το Far Cry 7 (Rise) θα μιλήσει για μια οικογένεια που έχει απαχθεί

Αναπτύχθηκε από την Ubisoft Montreal Έργο Blackbird Υπάρχουν νέες δηλώσεις για το Far Cry 7 με την κωδική ονομασία. Σύμφωνα με πηγές, η νέα ταινία δράσης θα περιέχει μια ιστορία που θα επικεντρώνεται στη διάσωση της οικογένειας του κύριου χαρακτήρα που απήχθη.

μακρινό κλάμα 5

ιστορία, «Γιοί της αλήθειας» Θα πει για μια πλούσια οικογένεια που απάγεται από μια ομάδα που ονομάζεται. Οι παίκτες πρέπει να περιηγηθούν στον ανοιχτό κόσμο για να βρουν και να σώσουν κάθε μέλος της οικογένειας. 72 ώρες στο παιχνίδι θα είναι Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι αυτός ο χρόνος θα αντιστοιχεί σε 24 ώρες στην πραγματική ζωή.

Αντίο στο παρελθόν: Η EA Sports αφαίρεσε τα παιχνίδια της FIFA!

Αντίο στο παρελθόν: Η EA Sports αφαίρεσε τα παιχνίδια της FIFA!

Το εμβληματικό παιχνίδι του κόσμου των ποδοσφαιρικών αγώνων ανήκει στο παρελθόν. Η EA Sports σβήνει τα ίχνη της σειράς της FIFA.

Η προσθήκη ενός χρονοδιακόπτη στον κόσμο του Far Cry μπορεί να επιτρέψει στην ιστορία να ρέει πιο γρήγορα και να είναι πιο γεμάτη δράση. Ωστόσο, έχει δηλωθεί ότι αυτό το χρονόμετρο θα σταματήσει κατά τη διάρκεια πλευρικών αποστολών ή επιδρομών αστυνομικών τμημάτων.

Από την άλλη πλευρά, τα μέλη της οικογένειας δεν θα χρειαστεί να διασωθούν με κάποια συγκεκριμένη σειρά, αλλά η σειρά με την οποία θα διασωθούν θα επηρεάσει την εξέλιξη της ιστορίας. Αντίστοιχα, σημειώθηκε ότι οι εχθροί μπορεί άλλοτε να δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και άλλοτε να λένε ψέματα.

Το Far Cry 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025. Αυτό δείχνει ότι το παιχνίδι είναι ακόμα στα αρχικά του στάδια και οι διαρροές υπόκεινται σε αλλαγές.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.