Ανοίξαμε ένα νέο κατάστημα Teknoway!  – ShiftDelete.Net

Ανοίξαμε ένα νέο κατάστημα Teknoway! – ShiftDelete.Net

October 20, 2023 0 By admin

Η Teknoway, η οποία ανακοίνωσε το σύστημα αντιπροσώπων της τους τελευταίους μήνες, άνοιξε ένα νέο υποκατάστημα στην Umraniye. Υπήρχαν πολύ γεμάτες και συναρπαστικές σκηνές στα εγκαίνια. Ο ιδρυτής του SDN Hakki Alkan παρευρέθηκε στα εγκαίνια και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό με όσους παρευρέθηκαν.

Ανοίξαμε ένα νέο κατάστημα Teknoway!

SDNshiftdelete.net

Στόχος της Teknoway είναι να επεκτείνει την πρόσβαση στην τεχνολογία και να παρέχει ποιοτικές τεχνικές υπηρεσίες. Η αποστολή της εταιρείας είναι να διευκολύνει την πρόσβαση στην τεχνολογία.

Το TEKNOWAY είναι γνωστό ως το καλύτερο μέρος για αγορά και πώληση ηλεκτρικών σκούτερ και συντήρησης κινητών τηλεφώνων στην Τουρκία. Ως αντιπροσωπεία, μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στην ιδέα των υπηρεσιών στην περιοχή σας και να ενισχύσετε τη βάση πελατών σας με ένα ευρύ φάσμα ποικίλων και ποιοτικών υπηρεσιών. TEKNOWAYείναι μια κορυφαία μάρκα στον κλάδο της αναβάθμισης κινητών τηλεφώνων, των πωλήσεων και της βιομηχανίας ηλεκτρικών σκούτερ με περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας στο Kadıköy της Κωνσταντινούπολης.

Υιοθετώντας μια προσέγγιση προσανατολισμένη στην εμπιστοσύνη των πελατών, ειδικά για υπηρεσίες πωλήσεων και συντήρησης μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων, η TEKNOWAY παρέχει επίσης υπηρεσίες πωλήσεων και επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών σκούτερ. Η βάση πελατών της TEKNOWAY αποτελείται από χρήστες που ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά σκούτερ και την τεχνολογία, και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Γίνετε αντιπρόσωπος της Teknoway

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να κάνετε αίτηση για αντιπροσωπεία της TEKNOWAY είναι αρκετά απλό. Για να ξεκινήσετε, απλώς συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης στη σελίδα του αντιπροσώπου και στείλτε μας ένα email. Οι πληροφορίες στη φόρμα που υποβάλατε θα ελεγχθούν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Τα πακέτα αντιπροσώπων της TEKNOWAY περιλαμβάνουν διάφορους τομείς εξυπηρέτησης, όπως επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών σκούτερ, πωλήσεις ηλεκτρονικών σκούτερ, επισκευή κινητών τηλεφώνων και πωλήσεις αξεσουάρ. Τα πλεονεκτήματα των αντιπροσώπων περιλαμβάνουν την εύκολη πρόσβαση σε ανταλλακτικά για ηλεκτρονικά σκούτερ και κινητά τηλέφωνα σε προσιτές τιμές. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση αποκτώντας εύκολα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε στην περιοχή σας.

Η TEKNOWAY είναι μια μάρκα που στοχεύει στην αύξηση των κερδών των επενδυτών σε όλη την Τουρκία. Το Renewal Center στοχεύει να είναι πρωτοπόρος σε αξεσουάρ τηλεφώνου και ηλεκτρονικών σκούτερ, πωλήσεις, ανταλλακτικά και συντήρηση. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες TEKNOWAY έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε όλη την Τουρκία και είναι υποδειγματικά στην παραγωγή ηλεκτρικών σκούτερ και αξεσουάρ τηλεφώνου, στη συντήρηση και στη βιομηχανία ανταλλακτικών. Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών στον κλάδο, να αυξήσει τον αριθμό των ειδικευμένων ειδικών στον κλάδο και να καταστήσει την Τουρκία μια γνωστή μάρκα στην Ευρώπη και τον κόσμο.