Ανακοινώθηκε το παιχνίδι Warframe Mobile – ShiftDelete.Net

Ανακοινώθηκε το παιχνίδι Warframe Mobile – ShiftDelete.Net

August 27, 2023 0 By admin

υπολογιστή και ένας από τους εμβληματικούς σκοπευτές δράσης στον κόσμο της κονσόλας. Warframe Για παιχνίδι για κινητά βγήκε ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση που έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης TennoCon 2023 ανέφερε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για συσκευές iOS.

Έρχεται το παιχνίδι Warframe για κινητά: εδώ είναι τα μοντέλα iOS προς υποστήριξη

ψηφιακά άκρα, Warframe 2024 στο έτος σε κινητές συσκευές ανακοίνωσε την άφιξή του. Η έκδοση για κινητά θα έχει υποστήριξη “cross-platform”. Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να μεταφέρουν λογαριασμούς μεταξύ υπολογιστή, κονσόλας και φορητών συσκευών.

Warframe, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013, συνεργατικό παιχνίδι PvE και χάρη στον διασκεδαστικό κόσμο του, έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη βάση παικτών. Η έκδοση για κινητά, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2024, θα βελτιστοποιήσει το παιχνίδι για χειριστήρια αφής. Αλλά το Digital Extremes είναι εγγυημένο ότι θα προσφέρει το «απαραίτητο παιχνίδι δράσης Warframe».

Τα νέα που μείωσαν τις προσδοκίες για το GTA 6: Ο συγγραφέας της σειράς παραιτήθηκε!

Τα νέα που μείωσαν τις προσδοκίες για το GTA 6: Ο συγγραφέας της σειράς παραιτήθηκε!

Ο βετεράνος συγγραφέας Mike Unsworth, ο οποίος εργάστηκε στα GTA 4, GTA 5, Red Dead Redemption 1 και 2, παραιτήθηκε από την Rockstar Games.

Μαζί με την ανακοίνωση της Digital Extremes, αποκάλυψε επίσης με ποια μοντέλα iPhone και iPad θα είναι συμβατό το παιχνίδι για κινητά. Υποστηριζόμενες συσκευές iPhone με το iPhone XS; Οι συσκευές iPad είναι η έκτης γενιάς iPad Mini Από iPad Air 4ης γενιάς εκκίνηση

Εκτός από αυτήν την έκδοση, έχουν γίνει και πολλές άλλες ανακοινώσεις που σχετίζονται με το Warframe. Συμπεριλαμβανομένου Warframe 1999 Ένα νέο πακέτο DLC ονομάζεται Να σημειωθεί επίσης ότι το πρώτο τρέιλερ για την επέκταση έχει κοινοποιηθεί. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ ακριβώς παρακάτω:

SDNshiftdelete.net

Αν και δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, η έκδοση iOS έχει προγραμματιστεί για το 2024. στο Android Να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για το αν θα γίνει ή όχι. Θα είναι επίσης δωρεάν διαθέσιμο για φορητές συσκευές.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το θέμα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.