Ανακοινώθηκε το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι The Witcher: Path of Destiny

Ανακοινώθηκε το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι The Witcher: Path of Destiny

September 13, 2023 0 By admin

Το Legend έρχεται σε συνεργασία με τους CD Projekt Red και Go On Board. Το The Witcher: Path of Destiny θα παιχτεί ένας προς πέντε παίκτες. Θα κυκλοφορήσει επίσης ως διαγωνιστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες. Η πλοκή του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πρόσφατα βασίζεται στα μυθιστορήματα του Andrzej Sapkowski. Επιπλέον, το παιχνίδι θα προσελκύσει παίκτες με την πλοκή του και θα φέρει πολλές εκπλήξεις. συμπεριλαμβανομένου του Geralt, Στο The Witcher 3: Wild Hunt. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες των θαυμαστών θα επιστρέψουν.

Το The Witcher: Path of Destiny θα συναντήσει τους θαυμαστές του τον Οκτώβριο!

Το επιτραπέζιο παιχνίδι The Witcher: Path of Destiny φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις. Αυτό θα τραβήξει τους παίκτες πιο βαθιά στη συναρπαστική σκοτεινή ιστορία του παιχνιδιού. Επειδή έχει ένα περίπλοκο σύστημα προσανατολισμένο στη στρατηγική, θα σας ταξιδέψει σε ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν.

Η συνεργασία μεταξύ της CD Projekt Red και της Go On Board πέτυχε θρυλική δουλειά.  Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι The Witcher: Path of Destiny θα συναντήσει τους θαυμαστές του

Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν δυνάμεις και ικανότητες χαρακτήρων. Επιπλέον, οι παίκτες αποφασίζουν πώς θα τελειώσει η ιστορία. Ναι, καλά ακούσατε, η πορεία της ιστορίας είναι στα χέρια σας, χάρη στις κινήσεις που κάνετε. Αλλά να το θυμάστε αυτό! Μόνο ένας από εσάς θα είναι ο ήρωας.

Με αυτό το mod μπορείτε να παίξετε το Baldur's Gate 3 σαν Witcher!

Με αυτό το mod μπορείτε να παίξετε το Baldur’s Gate 3 σαν Witcher!

Μια νέα λειτουργία RPG κυκλοφόρησε για το Baldur’s Gate 3, το οποίο έχει κατακλύσει τον κόσμο του gaming. Με αυτό το mod μπορείτε να παίξετε το BG3 σαν Witcher.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης μοναδικά ειδώλια. Κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του θέμα. Αν ρωτήσετε πώς, τα διακριτικά χαρακτήρων, οι αρχικές κάρτες, το πεδίο παίκτη, τα διακριτικά δεξιοτήτων θα είναι μοναδικά για κάθε χαρακτήρα. Για παράδειγμα, το σετ της Yennefer θα είναι μωβ, το σετ Geralt και Ciri θα είναι καφέ για να ταιριάζει με την πανοπλία του Witcher, το σετ Dandelion θα είναι ροζ και το σετ του Vesemir θα είναι μπλε.

SDNshiftdelete.net

Πότε ξεκινάει λοιπόν; Crowdfunding καμπάνια The Witcher: Path of Destiny στο Gamefound Θα ξεκινήσει στις 9 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 7 Νοεμβρίου. Η CD Projekt Red στο παρελθόν συνεργάστηκε με το Go On Board για το The Witcher: Old World. Αυτή η συνεργασία με θαυμαστές στέφθηκε με επιτυχία. Φαίνεται ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί για το Path of Destiny.

Η CD Projekt Red εργάζεται για το επόμενο παιχνίδι της σειράς, καθώς και για ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι. Λοιπόν, The Witcher 4. Δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για το παιχνίδι. Ωστόσο, υποθέτουμε ότι θα αναπτυχθεί σε Unreal Engine 5. Υπάρχει κάτι άλλο που γνωρίζουμε. Θα ακολουθήσει επίσης μια νέα ιστορία στον κόσμο του The Witcher.