Ανακοινώθηκε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Turkcell!

Ανακοινώθηκε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Turkcell!

October 13, 2023 0 By admin

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Μουράτ Ερκάν, ο οποίος ήταν επικεφαλής της εταιρείας από το 2019, παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή σύμφωνα με την απόφασή του. Μετά από 1 μήνα ανακοινώθηκε νέος γενικός διευθυντής της εταιρείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν, ο νέος γενικός διευθυντής της Turkcell, Δρ. Ο Αλί Τάχα έγινε Κοχ. Με αυτή την απόφαση ο Κοχ έγινε ο 6ος Διευθύνων Σύμβουλος της Turkcell.

Γιατρός. Ο Ali Taha Koc έγινε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Turkcell

Το 2018 διορίστηκε επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Ο Ali Taha Koc είναι επίσης πρόεδρος της TÜRKSAT Satellite Communication Kablo TV and Business Inc. Ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επί του παρόντος, ο Koch διδάσκει μεταπτυχιακά και διδακτορικά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Bilkent στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών.

Η ανακοίνωση της Turkcell έχει ως εξής:

Γενικός Διευθυντής της Turkcell ορίστηκε ο πρώην Πρόεδρος του Προεδρικού Γραφείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Δρ. Προσήχθη ο Αλί Τάχα Κοχ. Δρ., ο διορισμός του οποίου εγκρίθηκε με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Ο Ali Taha Koch ξεκίνησε σήμερα τα καθήκοντά του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Turkcell Μουράτ Ερκάν ανακοίνωσε ότι αφήνει τη δουλειά του!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Turkcell Μουράτ Ερκάν ανακοίνωσε ότι αφήνει τη δουλειά του!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Turkcell Murat Erkan, ο οποίος ανέλαβε το 2019, αποχωρεί από την εταιρεία ως αποτέλεσμα της απόφασής του. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ο Koc, ο οποίος αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Bilkent, τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών και πήγε στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Τουρκία το 2014 και ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής συμβούλου του πρωθυπουργού. Ο Κοχ, ο οποίος την ίδια χρονιά διορίστηκε πρόεδρος για θέματα πληροφορικής, διαχειρίστηκε ταυτόχρονα τη διαδικασία δημιουργίας του Προεδρικού Κρατικού Συντονιστικού Κέντρου Πληροφοριών. Στη συνέχεια, το 2018, διορίστηκε επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.