Ανακοινώθηκε η τιμή του Motorola Edge 40 Neo!

Ανακοινώθηκε η τιμή του Motorola Edge 40 Neo!

September 12, 2023 0 By admin

Εργάζεται σκληρά για να ανακτήσει το προηγούμενο μερίδιο αγοράς της στον τομέα της τηλεφωνίας Motorolaτα τεχνικά χαρακτηριστικά του οποίου έχουν προσελκύσει πρόσφατα την προσοχή Motorola Edge 40 Neo ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του μοντέλου. Τελικά έγινε γνωστό το τίμημα του smartphone.

Πόσο θα πουλήσει το Motorola Edge 40 Neo;

Ο Paras Guglani, γνωστός για τις πηγές του στη βιομηχανία, μοιράστηκε την τιμή του επερχόμενου μοντέλου Motorola Edge 40 Neo. Αντίστοιχα, το smartphone θα έχει τιμή 363 $. Επίσης, όταν κοιτάμε την κοινόχρηστη εικόνα, μπορούμε να πούμε ότι η εν λόγω τιμή αφορά την παραλλαγή των 12 GB RAM και 256 GB αποθήκευσης.

Το Motorola Edge 40 Neo βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη για λίγο με ισχυρισμούς και αναφορές. Τώρα όλα έχουν αλλάξει με το smartphone, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Άλλωστε, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας του μοντέλου με το σλόγκαν «Μπείτε στον κόσμο των χρωμάτων». εξήγησε.

20.000 TL έναντι 53.000 TL!  vivo v29 vs iPhone 14 Plus Λειτουργία Πορτραίτου!

20.000 TL έναντι 53.000 TL! vivo v29 vs iPhone 14 Plus Λειτουργία Πορτραίτου!

Συγκρίναμε το εξαιρετικό 20.000 TL vivo v29 με τη λειτουργία πορτρέτου του iPhone 14 Plus, ενός από τα πιο προηγμένα τηλέφωνα της Apple. Ποιος κέρδισε τη σύγκριση λειτουργίας πορτρέτου vivo v29 έναντι iPhone 14 Plus;

Το νέο τηλέφωνο Motorola θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες στις 14 Σεπτεμβρίου. Προηγούμενες αναφορές αναφέρουν ότι το smartphone θα διαθέτει οθόνη P-OLED 6,55 ιντσών με καμπύλες άκρες. Ανάλυση FHD + στην οθόνη και Ρυθμός ανανέωσης 144 Hz Ταχύτητα Αναμονή παρουσίασης στην κάμερα 32 megapixel Θα εγκατασταθεί μια διπλή κάμερα που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50 megapixel και έναν αισθητήρα υπερευρυγώνιας γωνίας 13 megapixel για selfies, οπτική σταθεροποίηση εικόνας.

Το smartphone αναμένεται να τροφοδοτείται από επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1050. Από την άλλη, αναφέρεται ότι στους χρήστες θα προσφέρονται 12 GB RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. κατευθείαν από το κουτί Η συσκευή, η οποία θα τρέχει το MyUX με βάση το Android 13, θα έχει μπαταρία 5000mAh που μπορεί να φορτιστεί με ταχύτητα 68W.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Πιστεύετε ότι το smartphone θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας στην ενότητα σχολίων!